Доцнење

• Креатор на темата Креатор на темата Vanish
  • Време на започнување Време на започнување
Мрзам каснење,кога чекам појше од 10 минути почнувам да се вадам од кожа... Нажалост сите другарки каснат ко мрднати, а јас скоро секогаш сум точна и ми расипуваат искачање на почеток:nenene: А Маринка посебно, значи тоа девојче им касни на сите, затоа ептен ме нервира, тоа е многу неодговорно, едно време дури ако искачавме у 9, ќе и речевме на неа 9ипол за да чекаме САМО 15 минути... Мислам ок е некогаш, ама НЕКОГАШ да чекаш некој, али има вистинска причина поради која задоцнил, али така ноншалантно да си касниш каде и да идеш е безобразно, тоа е како да не го цениш времето на тој што те чека.
А и највише од се значи ме нервира моментот кога ќе и се јавиме да ја прашаме каде е, а се чекаме на раскрсница (а она живее на 10 секунди од неа) и ќе рече со тој гласот нејзин „Ееевве, на врата сум, одма идам.„ и проаѓаат 20 минути, ќе дојде демек затрчана и ќе рече дека викала такси грр кахдфкјсдфј... Се нервирам од помислата!

Многу каснам, страшно е.
Се мразам себеси! :icon_lol:
Не, озбилно, не го праам тоа со ќеф, иам некоја дисфункција, неам осет за време и неам самоконтрола коа се работи за истото, секогаш си викам ај уште воа да го напраам, па ќе побрзам после и таман ќе стасам, цел живот сметам дека можам да го победам времето, и најискрено успевам понекогаш :icon_lol:, морав и тоа да го научам само за да не ме тераат да се одвикнам од каснење.
Оти неможам, ако се спремам и тргнам навреме се осеќам ко идиот, осеќам дека сум изгубила скапоцено време шо требало да оди кај тоа шо сум го правела пред да излезам саааамо за да излезам порано :(

najmnogu od se mrazam docnenje.....sekogas jas go cekav bivsiot po 15 min sigurno i pojke i sekogas se karavme okolu toa..a nekolku pati ke go cekav 10 min i si zaminuvav e ne mozev pojke so sum jas.......pa ne e dolzen nekoj da go ceka nekogo po 100 sati ebago.... ko ke se kaze vo tolku i tolku i togas neka bide... ...mi se slucilo nekogas da zakasnam 5 min ama od opravdana pricina .... inace sekogas si sum tocna i gi pocituvam onie sto sekogas doagjaat na vreme!!

доцнам!но никагаш не повеќе од 5-6 мин

мрзам да чекам,посебно ако треба да чекам сама ама тоа мноогу ретко се дешава зашто обично ја сум таа што касни:kesa:мрзам што каснам и знам дека е многу лоша навика,ама неможам да си помогнам.стално си викам:ај сеа порано ќе се спремам за да не каснам,ама како и да е ја на крај пак доаѓам последна:pos2:
два пати ми се има десено и да каснам на мојата роденденска забава хаха

Огромна неодговорност е тоа и ме нервира уште при самата помисла кога некој доцни повеќе од 10 минути.
Секогаш сум точна, ако доцнам, доцнам поради оправдани причини и тоа најмногу 5-6 минути.
Рекорд во чекање ми е цели 45 мин на сонце, температурата над 35 степени беше сигурно. Главата ми зовре и се изнервирав максимално. Постојано за тоа се каравме со другарките.

Не сакам доцнење и гледам да стигнам колку можам на време,но ми се случува да задоцнам 5 минути(во последно време нешто сум го продолжила времето на 10 мин.:kesa:),но ќе се обидам да го поправам тоа. Најмногу се нервирам кога треба да чекам некого сама,а тој/таа доцнат повеќе од 10 минути.Имам другарка која секогаш доцни по половина час и со неа се договарам само кога е нужно,а тогаш и кажувам да дојде у 9 ипол,а ние се чекаме у 10,па за да биде тамн:toe:

Членот над мене секој ден се повеќе и повеќе касни:pos:
он топик: Секогаш сум на местото за чекање 5 минути порано и секогаш се заебувам....чекам затоа што СИТЕ КАСНАТ

Зависи што чекам.Ако е важно,многу се нервирам.Ако не е нешто посебно,можам да си чекам и со саат и не се замарам многу со тоа.Обично никогаш не каснам,пошто секогаш имам добар преглед на времето...освен во over ситуации,тогаш немам преглед на ништо:pos2:
Што се однесува до девојка,не ме нервира многу тоа шо каснат.Мислам тоа е природно,а веројатно секогаш на крај испага нешто и ке закаснат...Не сакам да се замарам со тоа едноставно...

Гледам секогаш да сум точна. Ако го испланираш времето од напред, и ако самиот размислуваш за тоа да бидеш точен сигурно и ќе бидиш.
Скоро секогаш сум точна, но имало исклучоци, да закаснам али секогаш од оправдана причина.

Исто многу мразам, кога некоја девојка, за инает касни кај дечкото, и ако ги праша другарка абе зашто, и демек, ако нека чека, со тоа докажува декаму е дојдено до мене ?! Глупост!:nesvest:

Леле аманте не спомнувајте за доцнење. Стално се карам со другариве дека многу доцнам. А нон-стоп и нашкола каснам

А и највише од се значи ме нервира моментот кога ќе и се јавиме да ја прашаме каде е, а се чекаме на раскрсница (а она живее на 10 секунди од неа) и ќе рече со тој гласот нејзин „Ееевве, на врата сум, одма идам.„ и проаѓаат 20 минути, ќе дојде демек затрчана и ќе рече дека викала такси грр кахдфкјсдфј... Се нервирам од помислата!
:pos::pos:
Мици секогаш била отворена и искрена, ќе ти плесне што мисли па што сака нека е. Тоа мнооогу ми се допаѓа:)
ПрИтИ_гРл напиша:
Исто многу мразам, кога некоја девојка, за инает касни кај дечкото, и ако ги праша другарка абе зашто, и демек, ако нека чека, со тоа докажува декаму е дојдено до мене ?! Глупост!:nesvest:
Глупости. Изживување.

Иначе, ми се случува да бидам и порано од договореното, а ми се случува и да задоцнам. Ако знам дека малку ќе задоцнам, секогаш пишам порака или се јавувам да кажам, а ако се работи за повеќе тогаш си кажувам да одат па јас дека ќе им се придружам.

Мразам каснење,а секогаш каснам...дури и да сум готова 15мин. порано јас пак ке закаснам...лоша навика ама неможам да се одвикнам.:toe:

Секогаш каснам.... :pos: 5 минути, како да морам, незнам.... А ако не каснам, доаќам порано :pos: Никако на време :pos:

Секогаш доаѓам на време!!! И секогаш јас чекам некого и се нервирааам...и на крај ко ќе ми кажат абеее...немаше лифт!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom