Добивка

• Креатор на темата Креатор на темата Invader
  • Време на започнување Време на започнување
не сте прашале :D

Излегува нешто за трошок, само што одзима многу време ова коцкање во живо...

Зависи колкав ти е +от од спортскава ама ако вадиш 20к+ месечно ќар слободно можеш ова како работа да си го сметаш, така да спортскава би ти одзело време колку и обична работа што би ти одзела :)

Па време е единствено нешто што им останало на младината тука :) , кажи за колкав трошок се вади, една просечна мк плата останува чиста?

Абе ајде и вие што сте го запнале човекот. Тој не ги крие добивките и загубите, така да може да си направите груба пресметка. Одличен начин на заработка е ова на денешно време.

1394323_10202411546715072_868971849_n.jpg

На ова 810 е добивка,Веиќ предаде.

1377412_10202411557635345_1842731706_n.jpg

Па време е единствено нешто што им останало на младината тука :) , кажи за колкав трошок се вади, една просечна мк плата останува чиста?

Samo ke kazham, mnogu povekje od edna prosechna plata.imalo meseci koga sum bil vo minus, a imashe i period od 4 meseci vo koi iskluchivo zhiveev od parite od zlatna kopachka.
Znachi smetki za telefoni, gorivo za 2 avtomobila, kirija, izleguvanje, smetki za internet itn.
Kladenjevo bara strpelivost i srekja. Ako srekjata ne te sluzhi i 1.10 koef nema da pogodish.
Nema da zboram vo cifri kolku dobivam, od ednostavna prichina shto ima chlenovi shto me poznavaat, a i ako kazham, ke mi se nafrlat ovde deka lazham, a nemam namera da trosham energija i da se dokazhuvam so tinejdzeri..
Ne gi postiram site dobivki, samo tie so povisokite koef...

Izvinete za latinica, nema kirilica ipadov.

Кој сака да се клади дека iPhone-от му е купен со пари од коцкава ?

Да- 1,10

Не- 5,00

Да- 1,10

Не- 5,00

Ipod и iPhone исто е ?

А кој сака да се клади со мене дека намерно во контекст го напиша тоа, односно го поврза со парите :icon_mrgr: ?

Добро де ми се прочита како ајфон, исто ај:гомце: е :icon_mrgr:

Да- 1,10

Не- 5,00

Си ги утнал коефициентиве скроз..,

Оф топик, со ваучер го зедов, оние што ги дава владата ни наша:D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom