Добивка

• Креатор на темата Креатор на темата Invader
  • Време на започнување Време на започнување
Само мислам, бар за мене си зборам, може да се прават можеби пари ама само со онлајн кладење. Затоа што има повеќе игри, затоа што можеш да се кладиш во живо, и најбитното од се, што си седиш дома си пратиш и уплаќаш кога сакаш. Вака ние што идеме по кладилници мислам дека потешко можеме да вадиме некоја по сигурна, поголема месечна добивка.

Само мислам, бар за мене си зборам, може да се прават можеби пари ама само со онлајн кладење. Затоа што има повеќе игри, затоа што можеш да се кладиш во живо, и најбитното од се, што си седиш дома си пратиш и уплаќаш кога сакаш. Вака ние што идеме по кладилници мислам дека потешко можеме да вадиме некоја по сигурна, поголема месечна добивка.

И јас се лажев така, ама верувај исто е, можда и бетер...

Најважно од се на онлајн кладењето е трпеливоста, дека некогаш се случува веќе пресметани пари да си си напраил у глава, а утакмицата нема да излезе и самата нервоза те носи да уплатиш одма повеќе пари и да ги вратиш и тие што си ги изгубил, тие што се трпеливи и не уплаќаат на секакви глупости, имаат шанса да заработат :)

Samo ke kazham, mnogu povekje od edna prosechna plata.imalo meseci koga sum bil vo minus, a imashe i period od 4 meseci vo koi iskluchivo zhiveev od parite od zlatna kopachka.
Znachi smetki za telefoni, gorivo za 2 avtomobila, kirija, izleguvanje, smetki za internet itn.
Kladenjevo bara strpelivost i srekja. Ako srekjata ne te sluzhi i 1.10 koef nema da pogodish.
Nema da zboram vo cifri kolku dobivam, od ednostavna prichina shto ima chlenovi shto me poznavaat, a i ako kazham, ke mi se nafrlat ovde deka lazham, a nemam namera da trosham energija i da se dokazhuvam so tinejdzeri..
Ne gi postiram site dobivki, samo tie so povisokite koef...

Izvinete za latinica, nema kirilica ipadov.

Пред извесен период сретнав така постар човек во копачка, батката тврди дека живеел строго од кладилница. Игра на поголеми суми и строго со прогресија, стартно вика со 2000 денари на 2.5-3.5 коеф и претежно ги игра на полувреме за да има време ако не влезат веднаш да одигра други.
Ме интересираше само нешто да те прашам, дали си ги гледал досега коеф и дали ги имаш споредено, кога играш веќе на вакви големи суми спореди ги и види во која кладилница ти е најголем коеф бидејќи знае да менува многу на добивка :)

Да, можности за лесно губење пари ;)

Но и можности за лесно добивање пари. Јас заради мојата лакомост никогаш не сум подигнал пари од бет365, ама знај оти коеф да падне гол до крајот на полувремето на некоја утакмица, после 20та минута е зголемен на околу 1.5 (ова ти е некој просек) за разлика од почетните 1.2 (пример)
Доколку некој го игра ова предлагам само сингл, јас редев по 3-4 утакмици и затоа излегов зијан

Пред извесен период сретнав така постар човек во копачка, батката тврди дека живеел строго од кладилница. Игра на поголеми суми и строго со прогресија, стартно вика со 2000 денари на 2.5-3.5 коеф и претежно ги игра на полувреме за да има време ако не влезат веднаш да одигра други.
Ме интересираше само нешто да те прашам, дали си ги гледал досега коеф и дали ги имаш споредено, кога играш веќе на вакви големи суми спореди ги и види во која кладилница ти е најголем коеф бидејќи знае да менува многу на добивка :)

Не сум споредувал, играм исклучиво на bet365, и не секоја утакмица има исти коефициенти...
Имаш натпревари на кои на полувреме за уште еден гол имаш 1.40, а други утакмици за истиот тип имаат 1.16...

Да, можности за лесно губење пари ;)

Среќа па во З,Копачка не се губат така лесно пари... :D

Ако сакаш да ја посочиш единствената лоша особина на кладењето во живо, тогаш да, во право си.
Но, тоа зависи само, и само од играчот.

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ :D

7m3l.jpg

Хајдук го скапа од играње, секое коло ти е на тикет :icon_lol:

Еден од поомилените клубој ми е :)
А и денес мораше да тепат како поклон за роденденот на Торца.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom