Добивка

• Креатор на темата Креатор на темата Invader
  • Време на започнување Време на започнување
:pos::pos:

Овие комбинацииве у Моцарт си ебеле матер.

Уште малку и ќе стават T13+P-C што би значело домаќинот да даде минимум три гола, притоа барем еден да биде од пенал, а на натпреварот да има барем еден црвен картон :icon_lol:
Што има фали бе,топ си се :love:

Што има фали бе,топ си се :love:
Им фали крила и да летнат. Колку повеќе вакви комбинации, толку на долг рок кладилницата ќе остварува поголема добивка од проста причина што можноста дополнителната комбинација да биде добитна и квотата за истата не растат со ист интензитет.

Им фали крила и да летнат. Колку повеќе вакви комбинации, толку на долг рок кладилницата ќе остварува поголема добивка од проста причина што можноста дополнителната комбинација да биде добитна и квотата за истата не растат со ист интензитет.
Со или без комбинираниве типови кладилницата секогаш ќе биде во плус.Игриве што ги ставија се за да привлечат играчи,до сега јас сум задоволен ама до кога:LOL:

Мала ми е квотата за 1 на Селтик а знам дека ќе паднат 3-4 гола и ја пишувам 1и3-5,поголема квота и ми ги намалува натпреварите што сакам да ги изиграм за посакуваната добивка :)

Убаво е да има што поголем број игри ама глејте маргините, играјте тоа што се исплати.

scv1b8.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom