Добивка

• Креатор на темата Креатор на темата Invader
  • Време на започнување Време на започнување
Повеќе пати алудирав на темава, да се бришат тие кои ја имаат сокриено добивката, ама ете никој не реагира. Темава е добивка, а не „погодени утакмици“. Таквите ставајте си ги во некоја друга тема.
:toe:

24531e1edb191dd801de60904d39a703.jpg

11171755_10204775482281727_1883245112_o.jpg

Лака лова бајо мој:cool:....
Конечно по 2 и кусур месеци да завршам еден викенд со плус(300 денари):pos:...ама кој ти ги дава....
Ко сум пичица и не уплатив вчера некоја банка плус,ама ако уплатев ќе ме заебеше некоја сигурно...:angel:
За ракометите бев преубеден дека сите ќе влезат без проблем(освен Киелце)ама немав други за да направам коеф па се испичкав...
Важно го скршив малерот...Бурнмаут,Спарта Прага,педери,посебно Бурнамут....:mad:Ќе бев салам ќар,вака се тешам...:X3:
Кој ми е крив шо не ја пишам Легија и ќе го промовирам Бурнмаут во премиерлига,така ми треба...:kuracc:

11171755_10204775482281727_1883245112_o.jpg

Лака лова бајо мој:cool:....
Конечно по 2 и кусур месеци да завршам еден викенд со плус(300 денари):pos:...ама кој ти ги дава....
Ко сум пичица и не уплатив вчера некоја банка плус,ама ако уплатев ќе ме заебеше некоја сигурно...:angel:
За ракометите бев преубеден дека сите ќе влезат без проблем(освен Киелце)ама немав други за да направам коеф па се испичкав...
Важно го скршив малерот...Бурнмаут,Спарта Прага,педери,посебно Бурнамут....:mad:Ќе бев салам ќар,вака се тешам...:X3:
Кој ми е крив шо не ја пишам Легија и ќе го промовирам Бурнмаут во премиерлига,така ми треба...:kuracc:
Drugar kakvi iskustva imas so ovaa kladilnica EVROTIP? Otvorile i niz sk pa gledam dosta siroka ponuda...

Drugar kakvi iskustva imas so ovaa kladilnica EVROTIP? Otvorile i niz sk pa gledam dosta siroka ponuda...
Ovie se eks Evrogol,so razlika so najverojatno sega za razlika od porano imaat daleku pogolem kapital,eden kup kladilnici otvorija.
Dosta salam ponuda imaat,imaat pogolemi koeficienti za igrite na golovi,davaat dobri bonusi za narodni livcinja,gledam i NBA igraci ima da igras bez ogranicuvanje kako vo BetCity,davaat individualni totali(ovde zaebano e so non stop gi menuvaat granicite).
E sega gledam i ovie dosta pagaat koeficienti,posebno na najigranite utakmici,nesto slicno kako Kopacka.
No gore dolu se sosema solidna kladilnica.

(y) fala ti za info,mi fati oko posebno toj del "brzi pari" cela ponuda ja ima za tip do 15' i 30'

bvaoC5Z.jpg

На другар сестра епа нејзина другарка игра за овие Канариа и таа и кажала дека денеска ќе им ја пуштат на Бурса, само јас сум вол и спијам до 2 саат и успеав некако кога се доближија домаќините да ја фатам на овој коефициент... Иначе 5 беше коефициентот пред почетокот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom