Дневникот на една Македонска гејша

• Креатор на темата Креатор на темата Steam.
  • Време на започнување Време на започнување
"Se muvavme" sto kategorija e toa???Kopiljacive veke ne gi razbiram???Vo moe vreme brate mili bese i poromanticno i podinamicno,curi,zurki,pijanki.....brkash zenska,ja kjaruvas tvoja e.Dali si so nejze tri dena ili poveke tvoja e.Kopiljacive stanale jadni!Pa ovaa gejsava se profakjala so celo skolo,a ova maskive samo se lapaat li???Hahahahahaah......vo moe vreme nesto poveke odevme,poveke im baravme....hahahahha....Inace za informacija imam 32 godini.;)
36, 34, 32,.... wtf is wrong with you? O.o

Моментот е и купил " Кутија цигари Лаки Страјк од Будимпешта" , а напред на цигарите напишано на српски. И воопшто не се согласувам со темава, мислам дека и тој што го сликал дневников е тотален идиот. Мислам , ретардација на квадрат.

London Paris New York Gnjilane

Ваа е морон бе , покрај тоа шо е мала курвичка.

Од кога „правеФме “ се пишува со Ф ???
Од кога се става смајли у било кој дел на реченицата ?
Општо додека читав од ова , си го мавнав челото 2-3 пати ...

Младината е општо проста у овоа време... преска читам едне прашуваше дали ХИВ се пренесува само преку оралн секс , оти му билочудно шо има некој израстокна курот после незаштитен анален со женска му ...

Сериозна е работата ...

Младината е општо проста у овоа време... преска читам едне прашуваше дали ХИВ се пренесува само преку оралн секс , оти му билочудно шо има некој израстокна курот после незаштитен анален со женска му ...

Сериозна е работата ...

Што очекуваш , народот станува се по неписмен. Џабе што ги отворија факултетите за секое дете, неписменоста од ден за ден расте. Не научиле правопис навреме , и тоа си останува доживотно, евентуално ако некој не им укаже на грешките со време. Додека во врска со вториот пост, незнам дали си чул за страната Гламстик ( женски форум ) , е таму братееее све ќе видиш. Ќе најдеш многу такви " Имам 9 години , и дечко ми нон стоп ме моли да имаме секс , ама незнам некако не се чуствувам спремна , вие што мислите дали да му дадам ??? " Алооооо ... 9 години имаш , каде со таа глава ? Па одоздола често можеш да забележиш и одговори на тоа прашање , демек , па можеш , пробај ништо страшно па следи од нејзе прашање " А дали ќе ме боли многу или малку ?" ( Aууууу :@ ) и така натаму. Мислам боже мили , све ќе видам но нормален ретко денеска.

Сериозна е работата ...

Шо имаш ти протиф Ф ? нејзин дневник сие шо сака и како сака че си пишува:P ...
Ако знај да чита не мора да знај и да пишува...можи вежба...:ROFLMAO: туку и јас така ко че не знам шо да кажам се прам паметна и му барам грешки на напишаното...јас оти зборувам литературно и не прам грешки во пишувањето:vozbud:

Море дали не прочитав или прескокнав,кога девојчево и помогнало на мајка си за бришење прашина,тресење теписи,перење и пружирање,правење ручек и т.н. или за тоа водела друг дневник.
:pos:
Аха, и уште еден посебен дневник за спасување бебиња од пожари...

А да прочитате бар две - три страници од мојот прв „пост“
или тема: Дневникот на Страшо Пинџур“ - во Историја.
Тоа зависи, тој Страшо колку жени мувал?

се мувавме... ми даде дукс... го мував... ми даде дукс... многу добро се мува... истиот дукс... го смував...:cautious:

Колку е тензичен дневников недај боже турциве да го најдат одма ќе направат еден мини серијал
--- надополнето: 8 февруари 2013 во 19:15 ---
Зошто да не пишува имате ли некакви проблеми или неизлечени комплекси ? Си пишува, како постара ке си чита...и ке си се смее на глупостите и убавите моменти поминати со некој од спротивниот пол...стварно глупаво премногу глупаво...
Очигледно таа си има некои комплекси, вака да пишувап во 3та година средно на 18 години треба да е тежок ретард. Вокабулар нула, приоритети во животот и е да мува некој и кој како се мувал и дали бил богат, освен тоа и 10 дукса ништо друго нема пишано o_O

се мувавме... ми даде дукс... го мував... ми даде дукс... многу добро се мува... истиот дукс... го смував...:cautious:

Колку е тензичен дневников недај боже турциве да го најдат одма ќе направат еден мини серијал

Очигледно таа си има некои комплекси, вака да пишувап во 3та година средно на 18 години треба да е тежок ретард. Вокабулар нула, приоритети во животот и е да мува некој и кој како се мувал и дали бил богат, освен тоа и 10 дукса ништо друго нема пишано o_O
Тоа шо е ретарда ретарда е ама не требало да чепкаат во приватноста..

Не е на писмена работа по македонски јазик и литература. Можеби сака нејзиниот приватен дневник да и биде напишан на таков начин, зошто мислела дека само таа ќе може да го чита а не и дека ќе се најде некој да ја оценува за нејзината писменост, и да кажува дали е ретард или не.

Не е на писмена работа по македонски јазик и литература. Можеби сака нејзиниот приватен дневник да и биде напишан на таков начин, зошто мислела дека само таа ќе може да го чита а не и дека ќе се најде некој да ја оценува за нејзината писменост, и да кажува дали е ретард или не.

Добро де добро што се одма лутиш смири се малце. Одлично штом сака нејзиниот приватен дневник да е напишан на тоа ниво, сега ме убеди дека се работи за некоја прилично интелигентна особа.

:pos:
Аха, и уште еден посебен дневник за спасување бебиња од пожари...

Тоа зависи, тој Страшо колку жени мувал?
баш би сакал да отворите и прочитате таму во тој дневник,
точно има напишано Страшо тогаш момче на 17-18 години,
како „мувал женски“- баш тоа го имам и јас „напишано“
тие љубовни чуства и идеали во тоа пред војната.

Добро де добро што се одма лутиш смири се малце. Одлично штом сака нејзиниот приватен дневник да е напишан на тоа ниво, сега ме убеди дека се работи за некоја прилично интелигентна особа.
Не се налутив, само ако е вистина дека на девојката и е украден дневникот, тогаш ваљда не планирала и некој да ја оценува за нејсината писменост, по некоја логика. :)

Море за вакви дебили и на плоштад да ги обесат нема да ми биди жал.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom