Дневникот на една Македонска гејша

• Креатор на темата Креатор на темата Steam.
  • Време на започнување Време на започнување
Авторот на темата треба да види и што значи зборот гејша, а не да препишува без разбирање. И јас мсилам дека темата е за канта.

Девојчево ако е во средно треба да се подзамисли малку и да поработи на својот вокабулар. Со ваков стил на изразување и тек на мисла Мекдоналдс не и бега

Девојчево ако е во средно треба да се подзамисли малку и да поработи на својот вокабулар. Со ваков стил на изразување и тек на мисла Мекдоналдс не и бега

ili ke ti bide direktor ili shef...poso majka i tatko i se golemi faci...mcdonalds e bajka za toa deka funkcionira sistemot...

А вие изгледа немате попаметна работа, туку читате дневник на некоја средношколка од Карев...не бе, иако е 10 саат можат многу поинтересни работи да се најдат на интернет :D

Мислев кузнај какви сочни приказни ќе има според насловот на темата :vozbud: ама ништо Тинејџерка е за шо очекувате да пиши за квантна физика ?
Децата можат да бидат многу злобни и го украдиле дневникот на малава и сега демек по ербап ќе се прават од неа и сеири ќе фаќат. Деца ко деца :)
Проста не проста нејзин си е дневникот , како сака и шо сака нека си пиши во него .Не можи секој да е паметен слаб убав висок образован , у осталом сите не ќе ја читаме сега голема работа :cool:

A бе ало чекај малце, дневник е. Нејзин. Како сака ќе се изразува, каков сака ќе и биде вокабуларот. Демек порано средношколците само за квантна физика, хемија и за егзистенцијалните кризи на животот зборувале и само се изразувале на висок стил. Нема право никој да и суди како се изразува, затоа што е дете, претпоставувам има 15-16 години, има време да научи како да се изразува, а ова крадењево на дневник е страшно и срамота, колку треба да си патетичен и болен да украдеш дневник и истиот да го објавиш на интернет. Среќа што јас кога бев средно, интернет се користеше само за мејл да се прати и тоа стриктно на dial up...
Плус што го напаѓате девојчето, ја интересирале мување, дечковци, па што треба да ја интересира на 15-16 години? Тоа е нормален процес и и се развива љубопитност, не е грев. Не знам што е толку страшно што ја интересира тоа.
На форумов често налетувам на луѓе кои кога објаснуваат некои работи, си мислам дека се родиле возрасни, како да не биле никад деца. :tapp:

Зошто да не пишува имате ли некакви проблеми или неизлечени комплекси ? Си пишува, како постара ке си чита...и ке си се смее на глупостите и убавите моменти поминати со некој од спротивниот пол...стварно глупаво премногу глупаво...

Го прочитав, толку ми е досадно.
Типот шо и се сфиѓа имал многу пари.
Case closed.

:facepalm:
Ужас! Не го оправдувам тоа што го украле дневникот,ама ако и е.Памет за другпат,дека не се што ќе и се случи тој ден дека треба да го запише.За тоа на некој му дале мозок за да памти и да функционира.А ако сакала да се присетува на некои убави работи од минатото,сепак може да поработи на својата меморија. :)

Бефме,се мувафме .

Моментот е и купил " Кутија цигари Лаки Страјк од Будимпешта" , а напред на цигарите напишано на српски. И воопшто не се согласувам со темава, мислам дека и тој што го сликал дневников е тотален идиот. Мислам , ретардација на квадрат.

"Se muvavme" sto kategorija e toa???Kopiljacive veke ne gi razbiram???Vo moe vreme brate mili bese i poromanticno i podinamicno,curi,zurki,pijanki.....brkash zenska,ja kjaruvas tvoja e.Dali si so nejze tri dena ili poveke tvoja e.Kopiljacive stanale jadni!Pa ovaa gejsava se profakjala so celo skolo,a ova maskive samo se lapaat li???Hahahahahaah......vo moe vreme nesto poveke odevme,poveke im baravme....hahahahha....Inace za informacija imam 32 godini.;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom