Дневникот на една Македонска гејша

• Креатор на темата Креатор на темата Steam.
  • Време на започнување Време на започнување
Ја цело го прочитав. Значи чим го знаела Пејче од мала тешко е дека врската ќе им успеела. Пошо знаат све еден за друг и се губи тој филингот коа откривате ствари еден за друг. И кога успеал бе да се мува со 40 различни?!

Има ли нешто интересно, ајде кој го прочитал хајлајтс нека каже да не се ебаваме глупости да читаме :)

Има хајлајтс... Пејче е будучи Гејче у топлинки пошто од мал се мува со многу девојчиња и е врло вероватно да му здосади, а девојчето од дневникот или ќе стане продавачка на магнети во Триумфалната порта или ќе биде јака ебачица, трето нема

Кој е филингот да се смее и радува човек на детски испишани страни?
Нека ми го опиши некој оти стварно не можам да го протолкувам, вкусам, почувствувам допрам etc.

Јас му реков нешто повеќе, а он иначе не е таков тип... не сака врски, се му е на мување и се има мувано негде со 33/34, а мене 3 ми беше и го знаеше тоа.

Абе по првата страна јас колку шо разбрав момичево требит да е 3 или 4 година средно, не е мала мајку му олку прости речиници да пишит со милион грешки во граматика, срам мене ме фати кај шо ја читав.

жити гејшата...
Дневник не смее да краде, а не па да се објави јавно на интернет.
И не гледам што е толку срамота девојчево шо направило.

жити гејшата...
Дневник не смее да краде, а не па да се објави јавно на интернет.
И не гледам што е толку срамота девојчево шо направило.
Па ништо срамотно не направила,затоа не е интересен дневников за читање.:D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom