Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Е како ми се погоди темава со вечерва...прекрасно.
Пошто не верувам многу многу во второ јас,си го интерпретирам тоа како резервно јас,ама нема веза,тоа по моја логика на некој начин.
Значи,вака површински сум колку толку поразлична од “вистинското,длабокото јас“.
На прв поглед сум ладна,шмизла,а на прв муабет сум фина.Понатамошниот однос кон другите зависи од тоа дали мене ќе ми се допадне личноста како личност,за да продолжам да бидам фина.
Длабоко не можам да се претставам точно каква сум,зошто ни самата не знам а и не сакам да се претставам целосно.
Е сега,ова резервно јас,длабоко јас,го употребувам ретко,и само со некои личности кои знам дека ќе ме разберат (не дека другите не),имам некоја доверба во нив,знам дека нема да се каам,и со нив сум секогаш таква,ги осеќам како дел од мене.
Може треба да бидам почесто таква,ама ете,животот и околината во која живеам ме навеле на нешто сосем друго,или сум ненормална :pos:.
Инаку сега:Длабоко во себе сум една личност што повеќе гледа на другите да им е поубаво отколку на себе. Секогаш кога правам нешто го правам за другите, а подоцна ако остани од тоа нешто за мене.
Исти грешки повторувам повеќе пати и несакам да ги признам.
Површно се радувам на туѓа среќа, потсвесно ја посакувам и јас да ја имам.
Мразам да завидувам и да ми завидуваат.
Премногу емотивна , а емоциите ги кријам секогаш за мене.
Ретко искажувам љубов, јас си знам како ми е.
Тоа би било се![]()