Длабоко во себе...

• Креатор на темата Креатор на темата city
  • Време на започнување Време на започнување
Длабоко во мене врие адреналинот и вишокот на енергијата кои очекуваат да ги исфрлам што побрзо од мене т.е.да ги искористам:)

Е како ми се погоди темава со вечерва...прекрасно.

Пошто не верувам многу многу во второ јас,си го интерпретирам тоа како резервно јас,ама нема веза,тоа по моја логика на некој начин.

Значи,вака површински сум колку толку поразлична од “вистинското,длабокото јас“.
На прв поглед сум ладна,шмизла,а на прв муабет сум фина.Понатамошниот однос кон другите зависи од тоа дали мене ќе ми се допадне личноста како личност,за да продолжам да бидам фина.

Длабоко не можам да се претставам точно каква сум,зошто ни самата не знам а и не сакам да се претставам целосно.
Е сега,ова резервно јас,длабоко јас,го употребувам ретко,и само со некои личности кои знам дека ќе ме разберат (не дека другите не),имам некоја доверба во нив,знам дека нема да се каам,и со нив сум секогаш таква,ги осеќам како дел од мене.

Може треба да бидам почесто таква,ама ете,животот и околината во која живеам ме навеле на нешто сосем друго,или сум ненормална :pos:.

:vozbud::vozbud:не ми се верува, како јас да сум го пишувала постов. апсолутно исто :pipi:

Dlaboko vo sebe cuvstvuvam strav za toa sto ke ni se slucuva utre sto ke ni se slucuva vo idnina no i veruvanje deka utre mozebi ke e podobro od denes znaci dlaboko vo sebe mi se krijat enigmi i toa e toa

Длабоко во себе имам мучнина околу една работа. Имам некоја несигурност ме фаќа и страв некој чуден. Ама стискам заби и идам даље. Давам шанса и на себе и на други. Водам внатрешна борба и сакам да излезам како победник во таа моја борба.
....овој пат нема шмек...:)

Длабоко ви себе..... Имам: бубрзи, црн дроб, срце и слични органи.
:baeh::baeh::baeh:

Длабоко во себе сум сеуште дете кое сака да се тепа со перници :kesa:

Длабоко во себе сум длабоко разочарана од се што се случува,од обидите и понекој неуспех секогаш да бидам доследна на Човекот во мене и во исто време да преживеам, депримирана од обидите да верувам во луѓето и тврдоглава до болка да не се откажам од таа верба:nesvest:

Длабоко во себе сум многу поранлива отколку што се покажува тоа на површината , и длабоко во себее знам да бидам инат уште мнооогу поголем од овој што сум однадвор

Длабоко во себе ја наоѓам силата да се справам со сите оние створења кои немаат поим што е живеење на животот, кои само се потсмеваат на туѓите несреќи и истите ги приредуваат на другите околу нив, онака, за забава.
Be afraid, be very afraid.

Длабоко во себе имам огромен бес и лутина кон една личност.Никогаш не испливало ова на површина,не сум дозволила.А трпам многу долго,да.
Длабоко во себе чувам работи кои што ме повредиле,а со тоа и ме научиле за да се борам во животот.Можеби знам да се откажам од таа борба,ама се до тој момент ја користам сета сила за да го добијам тоа што го сакам.
Длабоко во себе сеуште сум девојче кое што несака да порасне,кое што лесно може да го заплаши некој,а нејќе да покаже.Девојче кое што се решава со насмевка,без разлика колку мизерно и да се чуствува...длабоко во себе...

После долгото преиспитување сфатив дека ова е све заблуда,сум го мислела само од разочарување во моментот тоа што сум го мислела..
Длабоко во себе сум една личност што повеќе гледа на другите да им е поубаво отколку на себе. Секогаш кога правам нешто го правам за другите, а подоцна ако остани од тоа нешто за мене.
Исти грешки повторувам повеќе пати и несакам да ги признам.
Површно се радувам на туѓа среќа, потсвесно ја посакувам и јас да ја имам.
Мразам да завидувам и да ми завидуваат.
Премногу емотивна , а емоциите ги кријам секогаш за мене.
Ретко искажувам љубов, јас си знам како ми е.
Тоа би било се:pipi:
Инаку сега:
Длабоко во себе знам дека постои некој што ме цени затоа што сум јас(иако понекогаш се убедувам дека не постои таков некој).
Длабоко во себе сум личност што секогаш од една постапка може да извлече триста мислења за другиот до мене.
Длабоко во себе често знам да наоѓам мани на другите.
Длабоко во себе знам дека поради тоа што не го кажувам во моментот тоа што го мислам, ретко кој ме знае која сум.
Длабоко во себе воопшто не се ценам,секогаш си судам сама на себе за секоја постапка,секоја вечер си ветувам од утре ќе е поинаку,ама пак останувам само на зборови..
Длабоко во себе... пропуштив многу шанси,ама не се каам.. можеби не ни требало да се случат

Длабоко во себе секогаш ја зборувам вистината , се трудам тоа да го постигнам и надвор од себе . Длабоко во себе секоја мисла може да се каже на глас ,што не е така надвор од мене ,но се повеќе се приближувам кон тоа .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom