Длабоко во себе...

• Креатор на темата Креатор на темата city
  • Време на започнување Време на започнување
И баш на темава конечно ќе дознаам и откријам кој сум ЈАС длабоко во мене.

Длабоко под површината сум длабоко површен.

Sith

Сум нереализиран хипик.

Длабоко во мене навлегуваат апетитите на импотентните шарлатани продираат во секоја пора, разјадувајќи ја суштина, правејќи само предмет, средства за игра и изживување.:nerv: :(

Длабоко во себе никогаш не прифатив дека љубовта е апстарктна категорија. Знам кај живее.:pipi:

И длабоко во мене се трудам да ги уништам светлосните години кои ја одвојуваат тагата од признанието, и како ме повредувале тие што најмоногу ме сакале, и колку пати ме убивале со умисла...

Длабоко во себе кријам огромен БЕС кој демне и чека можност да испадне надвор да го исече мојот живот на парчиња и пак да го составам, да го прередам и пак ке биде истиот со длабко сокриен БЕС зш едноставно НЕЗНАМ поинаку на живеам :toe:
Едноставно ТОА сум ЈАС!!!!!!!!
Длабоко сокриен БЕС кој ве демне!!!!!!!!!!

Длабоко во себе сум вечен трагач! Вечно барам и вечно по се изгледа нема да најдам!

ne se zamaram so nisto i produzuvam da si bidam takva kako sto sum ..ako mu se svigam na nekoj vakva ok ..a ako ne ...PA CAO PRIJATNO .ne si ni prv ni poslkeden...

Длабоко во себе сум една личност што повеќе гледа на другите да им е поубаво отколку на себе. Секогаш кога правам нешто го правам за другите, а подоцна ако остани од тоа нешто за мене.
Исти грешки повторувам повеќе пати и несакам да ги признам.
Површно се радувам на туѓа среќа, потсвесно ја посакувам и јас да ја имам.
Мразам да завидувам и да ми завидуваат.
Премногу емотивна , а емоциите ги кријам секогаш за мене.
Ретко искажувам љубов, јас си знам како ми е.
Тоа би било се:pipi:

Длабоко во себе сум плашлив човек.
Премногу сум емоционална и нежна.Длабоко во себе не сум воопшто храбра.
Длабоко во себе ги кријам чувствата.Длабоко во себе се плашам од премногу работи....

секогаш сум сакал на други да им поможам...без разлика дали јас ке останам без нешто или дали ке ми се случи било шо.....значи не гледам многу за себе...не се интересирам...а зошто така не знам:toe: секогаш весел надворешно а внатрешно полно солзи...дури и знам ненадејно тоа да го напрам и преку надворешен изглед...ама добро е шо не пред други...сепак за мене си го оставам то....а и некогаш ми е срам....не ради машко како машко не ме интересира шо ке речи некој....ама сите ме знат како весело момче и не сакам да се смени то...само јас си знам...имам љубов во мене многу и потребно ми е да му ја дам на личноста шо ја сакам....ама некако немам среќа...можеби затоа што прерано ги искажувам чуствата не знам би било убо да ме посочи некој...то е то

Длабоко во себе посакувам некои работи, случки кои ми биле драги до пред извесно време. Сакам пак да се овде, блиску и да ги задржам цел живот.

Aхххххххх...................
Длабоко во себе имам преголеми страсти од се, понекогаш кога сум размислувал за ова сум мислел дека да би бил друг човек наместо мене не би издржал , не знам зошто мислам така но пресилни чуства имам не само за љубоов и за болка и омраза ... премногу силни чустваа од коај мислам дека еден ден ќе експлодирам од нив немам одмор не , затоа би сакал да заминем негде и да не се вратим дооолгоо време не можам да ги избиам страстите од внатре ....
А како второ јас во мене сум едно мало прекрасно детенце кое е исполнето со преголема љубов кое само сака да игра ...

Па мислам длабоко во себе имам една огромна душа, дека не сакам да повредувам иако некогаш несвесно го правам тоа, длабоко во мене има љубов за цел свет:smir: и уште многу други работи кои си ги знам само јас:wink:некогаш во живо откачувам со нервозата и зборувам се и сешто на личности кои ги сакам а кога ќе застанам и ќе размислам, е тогаш излегуваат чуствата кои се скриени во мене, некогаш и несвесно сум груба а во мене се крие душичка:kesa:

...Сакам шипка. :icon_conf И, ужасно ми е мило ем драго што пред речиси 24 часа заврши моронштината наречена ОТ, и покрај тоа што навидум сочувствував со најголемиот дел од верните гледачи на истата. Mа џубре. :icon_lol: Јеботе... Операција за узгој младих идиота.

Останатото, мое си е.:pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom