OMG!!
Пилот
Претходно кажа дека ние само седиме пред компјутер и хејтаме, по тебе тоа не е хејтање?Ја не хејтам како некои,си го гледам мојот живот и си правам тоа што сакам
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Претходно кажа дека ние само седиме пред компјутер и хејтаме, по тебе тоа не е хејтање?Ја не хејтам како некои,си го гледам мојот живот и си правам тоа што сакам
Па ја не хејтам,не го хејтам девојчево и само кажувам што прават некои особи,дека не прават ништо во животов туку само хејтаат и исмејуваат а девојчето си го живее сонотПретходно кажа дека ние само седиме пред компјутер и хејтаме, по тебе тоа не е хејтање?
Напредува во што ? Во тресење глупости ... Ако таа има напреднато во нешто тогаш јас сум Бил Гејтс .Браво за девојчево напредува а вие само седите пре дкомпјутер и хејтате а дали правите нешто во животов??
Така си сака и се може и можете нешто??Напредува во што ? Во тресење глупости ... Ако таа има напреднато во нешто тогаш јас сум Бил Гејтс .
Ало девојчето има ментален проблем толку ли си глупа за да не приметиш, се резили пред цел интернет, веќе нема активен човек на Фејсбук/Твитер што не ја знае, никој не реагира ни татко ни мајка ни никој или па реагираат ама џабе, неправилно воспитување и веројатно давање слобода уште кога била мала зашто е осетлива. Треба построго мајка и и татко и да зборат со нејзе за да не биде предмет на омаловажување на интернет што би можело да влијае со посериозни наштетувања и влошување на моменталната ситуација, наместо да се подобри.Замисли ти да имаш благ ментален проблем и сите те вреѓаат и те исмејуваат на интернет(како реакција на глупостите што ги правиш ти) како ќе се осеќаш?Значи ни девојчето не е криво, а не се криви ни тие што се зафркаваат, криви се родителите што и дале слобода уште како мала и што сега не преземаат по строги мерки.Сега ќе кажеш дека те хејтам дека ова дека она, ама не е така, само пробувам да објаснам некои работи за решавање на некаков проблем.Така си сака и се може и можете нешто??
Можеме да фаќаме сеир и да се смееме ... Така треба со ваквите особи ..Така си сака и се може и можете нешто??
Така треба со нормални, глупи особи што влегуваат во филмови на незнам ти ја што. Девојчето не е ништо криво.Можеме да фаќаме сеир и да се смееме ... Така треба со ваквите особи ..
Не сме ни ние си има институции си има родители нека ја средат а не вака еден месец се шета во охрид самата пуштена а не е ни полнолетна ..Така треба со нормални, глупи особи што влегуваат во филмови на незнам ти ја што. Девојчето не е ништо криво.
Ти си ментален,не девојчето,девојчето е ок и што ако има јутуб канал??Ало девојчето има ментален проблем толку ли си глупа за да не приметиш, се резили пред цел интернет, веќе нема активен човек на Фејсбук/Твитер што не ја знае, никој не реагира ни татко ни мајка ни никој или па реагираат ама џабе, неправилно воспитување и веројатно давање слобода уште кога била мала зашто е осетлива. Треба построго мајка и и татко и да зборат со нејзе за да не биде предмет на омаловажување на интернет што би можело да влијае со посериозни наштетувања и влошување на моменталната ситуација, наместо да се подобри.Замисли ти да имаш благ ментален проблем и сите те вреѓаат и те исмејуваат на интернет(како реакција на глупостите што ги правиш ти) како ќе се осеќаш?Значи ни девојчето не е криво, а не се криви ни тие што се зафркаваат, криви се родителите што и дале слобода уште како мала и што сега не преземаат по строги мерки.Сега ќе кажеш дека те хејтам дека ова дека она, ама не е така, само пробувам да објаснам некои работи за решавање на некаков проблем.
Ти си болен ментален ретардиран,не девојчетоТака треба со нормални, глупи особи што влегуваат во филмови на незнам ти ја што. Девојчето не е ништо криво.
Не ни ги кривам луѓето што ја хејтаат, пишав погоре, криви се родителите, а потоа и институциите(не пишав за институциите, ама криви се)Не сме ни ние си има институции си има родители нека ја средат а не вака еден месец се шета во охрид самата пуштена а не е ни полнолетна ..
Од авион се гледа дека кога Бог ја фрлал интелигенцијата ти си носела чадор.Ти си ментален,не девојчето,девојчето е ок и што ако има јутуб канал??
Ти си болен ментален ретардиран,не девојчето
Не сум проста,вие сте прости дека одма судите,девојчето е ок,знае да збори,знае да оди,течно збори ако разбра што напишавНе ни ги кривам луѓето што ја хејтаат, пишав погоре, криви се родителите, а потоа и институциите(не пишав за институциите, ама криви се)
Од авион се гледа дека кога Бог ја фрлал интелигенцијата ти си носела чадор.
Дури и да си потпросечно интелигентна би видела дека има проблем, а ти не можеш да го приметиш тоа, така да можам да заклучам дека си дури и по проста и имаш далеку пониска интелигенцијата од диџејкава![]()
Потруди се да се кренеш на нејзино ниво, вака си прениско!!!Не сум проста,вие сте прости дека одма судите,девојчето е ок,знае да збори,знае да оди,течно збори ако разбра што напишав
Не,вие сте многу кренати,не ја одма судите !!!Потруди се да се кренеш на нејзино ниво, вака си прениско!!!
Со право ти е идол, далеку си пониско од нејзе.Не,вие сте многу кренати,не ја одма судите !!!
Дека ја бранам ме вреѓаш бог да чуваСо право ти е идол, далеку си пониско од нејзе.
Таа нема потреба да ја брани некој како тебе, треба да ја брани некој над нејзе. Инаку “Бог“ се пишува со голема букваДека ја бранам ме вреѓаш бог да чува
Немора некој да е над или под,ок е девојчето,нормално еТаа нема потреба да ја брани некој како тебе, треба да ја брани некој над нејзе. Инаку “Бог“ се пишува со голема буква![]()