Dirt3

• Креатор на темата Креатор на темата darjanmk
  • Време на започнување Време на започнување
Имам проблеми со сонцето (и се што блеска на играта :( ) сонцето ми е розево-црвено таква некоја боја но само во full screen -.-
Се игра и вака али ужасно ме нервира. Некое решение ?

Edit : со update се среди :)

Абе кај се наоѓаат овие понуди од нови тимови и liveries како да ги најдам жити се?!

Абе кај се наоѓаат овие понуди од нови тимови и liveries како да ги најдам жити се?!

Абе кога ќе одиш на соодветната трка (на пр. некој е за дрифт, некој трејл блејзер, некој рели крос итн.) ќе ја видиш понудата од новиот тим... а тоа liveries појма немам кај се :)

Абе кога ќе одиш на соодветната трка (на пр. некој е за дрифт, некој трејл блејзер, некој рели крос итн.) ќе ја видиш понудата од новиот тим... а тоа liveries појма немам кај се :)
да да ама ливерис? само Чак Норис знајт кај се :)
--- надополнето: Jun 7, 2011 10:53 PM ---
И ова LOADING-ов е СРАЊЕ!!!!
немат шанси испод 20 секунди на секоја трка!

10/10 за играва. Графика, гемјплеј, приказна нема - но што ке ти е приказна во ваква игра :P . Жалам ги тие што неможат да ја играт играва до даска. DiRT 3 е за игри со коли како што графички е Crysis за FPS :D

Иначе да ви кажам loadingot е голем пошо за време на loadingot ги лоадира сите детали све од патеката што возите...а и затоа играта лизга дури и на послаби машини на full графика....искрено мене ова не би ми сметало да се направи во сите нови игри пошто нема пари секој да купува gaming пц за 70000

Еве еден баг убав, ама ако си е :)
dirt3game20110610010425.jpg
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
dirt3game20110610010425.jpg]
[/URL] [/IMG]

Не да се фалам ама ова ми е страшно добро извозено
Стазата е Кениа

Малку си бавен на кривините.Многу остро ги фаќаш и потоа ти проклизува колата и губиш брзина.Ако на кривините одиш поблаго ќе ја поминиш за побрзо време.

Абево живо сум подобар :D
--- надополнето: Jun 12, 2011 11:57 AM ---
Намерно клизам во кривина, ја сечам и давам гас до даска за да ми бега задницата, појако ми е заеби време :D

Има inside camera играва или?Зошто двојката стрикно со inside camera ја возев.

Значи првата работа е... ќе поминете повеќе време во чекање да ви се уклучи (ќе станете најдобро пријателче со loading-от) отколку што ќе играте. За графика има добра, добро е оптимизирана... барем така од моја перспектива. Добра е, само мора да се среди ова со лоадингот :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom