Diablo 3

• Креатор на темата Креатор на темата Oblivion
  • Време на започнување Време на започнување
Уште ова, коа барам итеми со resistance to all и fire resistance.. no items found, да не сум те сватил грешно?

На филтрите намести што статови сакаш и ќе ти наоѓа. На пример за helm бараш Resistance to All Elements, Fire Resistance и Socket и ти листа ајтемс кои ги имаат овие статови, доколку не ти даде никакви резултати значи во моментот нема таков ајтем каков што бараш (тоа е малку веројатно). Дури можеш да местиш да ти појавува ајтемс со минимум вредности од тие статови што ги бараш. Пример gloves местиш да ти филтрира се што е под 150 Dexterity 15% Increased Attack Speed и 60 Resistance to All Elements да не ти ги дава во резултати. Расчепкај ја аукцијата. штом ќе навлезеш во шемата како функионира, многу е добра.

За Battle.tag/Real ID извини но не шерувам. :)

LUGE, ja mislam deka ova so aukcijata za vistinski pari e cista utka, podobro ke bese da ja stavea na WOW barem tamo navistina ima sto da prodavas i da prais pari a ovde TAPA, da napravea ako ides za pari da nemozs i za gold i obratno

LUGE, ja mislam deka ova so aukcijata za vistinski pari e cista utka, podobro ke bese da ja stavea na WOW barem tamo navistina ima sto da prodavas i da prais pari a ovde TAPA, da napravea ako ides za pari da nemozs i za gold i obratno
Јас 2 ипол евра имам сега за сега,продадов еден item :P

Јас 2 ипол евра имам сега за сега,продадов еден item :P
1. На амерички играш или пуштена е во Европа?
2. Како тргуваш со итеми, нели само со пејпел беше? Може да ми објасниш како си средил?

1. На амерички играш или пуштена е во Европа?
2. Како тргуваш со итеми, нели само со пејпел беше? Може да ми објасниш како си средил?
Пуштен е и во Европа али јас немам paypal и парите ми стигаат на аканунтот т.е. на balance.А на paypal од која држава ставите дека сте,бидејќи ја нема Македонија ?

Пуштен е и во Европа али јас немам paypal и парите ми стигаат на аканунтот т.е. на balance.А на paypal од која држава ставите дека сте,бидејќи ја нема Македонија ?
PP не работи во МК. И зашто кога идам да сменам currency во АН вика no other currencies available? Неможам со долари да продавам/купувам

Момци , дајте бе некоја фора кажете за шиткање итеми ....ништо не се шитка ...по 3-4еур ги ставам макс .:S

Момци , дајте бе некоја фора кажете за шиткање итеми ....ништо не се шитка ...по 3-4еур ги ставам макс .:S

Клавај итеми со убај stats за мала цена пример 2.99 евра и така. Продадов едно десет итеми се на се 25 евра

"Your country or region" за тоа те прашувам што си ставил ? Кога правиш sign up тоа прво бираш...
imam paypal so zemja bugarija bidejki licnata karta i pasosot mi se od bugarija (ne ja nego zet mi, negovi se)pa si otvoriv paypal so negovi podatoci a bev vo bugarija si izvadiv VISA od tamo

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom