pa ke si koristis balance pa tamo parite ke ti se sobiraat (daj boze) pa ke si kupuvas WoW, gamecard, starcraft ITNц ц ц значи џабе неможеме ние да ја користиме
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
pa ke si koristis balance pa tamo parite ke ti se sobiraat (daj boze) pa ke si kupuvas WoW, gamecard, starcraft ITNц ц ц значи џабе неможеме ние да ја користиме
Уште ова, коа барам итеми со resistance to all и fire resistance.. no items found, да не сум те сватил грешно?
Јас 2 ипол евра имам сега за сега,продадов еден itemLUGE, ja mislam deka ova so aukcijata za vistinski pari e cista utka, podobro ke bese da ja stavea na WOW barem tamo navistina ima sto da prodavas i da prais pari a ovde TAPA, da napravea ako ides za pari da nemozs i za gold i obratno
1. На амерички играш или пуштена е во Европа?Јас 2 ипол евра имам сега за сега,продадов еден item![]()
Пуштен е и во Европа али јас немам paypal и парите ми стигаат на аканунтот т.е. на balance.А на paypal од која држава ставите дека сте,бидејќи ја нема Македонија ?1. На амерички играш или пуштена е во Европа?
2. Како тргуваш со итеми, нели само со пејпел беше? Може да ми објасниш како си средил?
PP не работи во МК. И зашто кога идам да сменам currency во АН вика no other currencies available? Неможам со долари да продавам/купувамПуштен е и во Европа али јас немам paypal и парите ми стигаат на аканунтот т.е. на balance.А на paypal од која држава ставите дека сте,бидејќи ја нема Македонија ?
Од која држава си ставил дека си на paypal ?pusten e vo evropa i ja imam paypal
"Your country or region" за тоа те прашувам што си ставил ? Кога правиш sign up тоа прво бираш...si imam legalen paypal,
Момци , дајте бе некоја фора кажете за шиткање итеми ....ништо не се шитка ...по 3-4еур ги ставам макс .:S
Bugarija, Validen Paypal"Your country or region" за тоа те прашувам што си ставил ? Кога правиш sign up тоа прво бираш...
imam paypal so zemja bugarija bidejki licnata karta i pasosot mi se od bugarija (ne ja nego zet mi, negovi se)pa si otvoriv paypal so negovi podatoci a bev vo bugarija si izvadiv VISA od tamo"Your country or region" за тоа те прашувам што си ставил ? Кога правиш sign up тоа прво бираш...