Diablo 3

• Креатор на темата Креатор на темата Oblivion
  • Време на започнување Време на започнување
Зголемено е времетраењето на гасот, за една минута буквално целата соба е полна со гас, нема место без гас и нема како да го kite-аш како што беше порано, не помага ништо, треба да имаш преку 100к живот за да можеш да издржиш доволно време во гасот додека да се појави слободен простор без гас.

EDIT: Плус цената за поправање на опремата сега е ужасно астрономска, додека порано немав повеќе од 7к цена за поправка, последно нешто што платив е 32к....

Wait... значи прво се жалевте дека е лесна дури и на инферно и сеа кога ја направија потешка се жалите дека е претешка... Wtf...

Супер е сега.Од кога ја направија аукцијата се материјали за блексмитинг продадов,а на овој есенс на инферно од 60 левел ајтеми добра му е цената 2-2.5к за 1 :D Пред пачов неможев да го поминам акт 2 со барбериан,а сега го поминав без проблем.

Јас заглавив на скелетон кинг на хелл, не викам дека е тешко но немам голд и добро е до тука што дотерав со некои итеми за 27 левел, а јас сум 52... Така да ме мрзи да фармам па може ке купам некое милионче за 300-400 денари..

mnogu dobra rabota, pocna error 300008 da mi se javuva non stop

сакав да ја купам во Нико ми викаат нема да ја има до средина на јули, нигде во Европа не испорачувале :(

трк у Југотон, јас си ја купив од таму прошлата недела

сакав да ја купам во Нико ми викаат нема да ја има до средина на јули, нигде во Европа не испорачувале :(

Имаш во Југотон и Анхоч

ete i jas go prodadov prviot item za 1.92 evra, sega treba da cekam da mi se prefrlat na PAYPAL

трк у Југотон, јас си ја купив од таму прошлата недела
Имаш во Југотон и Анхоч

фала ви ја земав од Анхоч, сега да прашам ова со автентификаторов што е, дали е потребен стварно и за таа верзијата за на мобилен андроид мора да се има нет на телефонот така ? и дали има пц верзија ?

фала ви ја земав од Анхоч, сега да прашам ова со автентификаторов што е, дали е потребен стварно и за таа верзијата за на мобилен андроид мора да се има нет на телефонот така ? и дали има пц верзија ?

Има РС верзија и не ти треба нет за автентикаторот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom