ne,,?? a ti svesen si sto sum napisal jas??Свесен си дека ова е најголемата глупост што си ја пишал?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ne,,?? a ti svesen si sto sum napisal jas??Свесен си дека ова е најголемата глупост што си ја пишал?![]()
koj nema android telefon, koj nema pari da si kupi od NIKO autentikator ima treta opciija Windows autentikator, samo simni ja aplikacijata, instaliraj i zakaci go tvojot bnet akaunt
http://code.google.com/p/winauth/downloads/detail?name=WinAuth-1.7.1314.zip ova ti e Battle.net / World of Warcraft / Diablo III Authenticator for Windows and Windows MobileКај го најде ова Windows autentikator? Колку шо гледам на battlenet нема такво нешто.
Јас заглавив со барберианот на акт 2,немам добра опрема,а веќе ми досади да ги фармам Warden и Butcher само 2 добри itema ми дропнаа и сега играм визард 28 левел
![]()
Акт 2 го фармам со 170% Magic find и еден убав итем немат паднато а монк без опрема тешко акт 3 е ептен.
Зашто така играте бе? Не ставајте за наоѓање на пообри магични items, не се исплати, ја играм со....ако се секавам добро околу 180 + - chance za gold find, си фармам злато и топ ми е.
Точно така и јас направив, собрав gold find опрема и купив она што ми требаше од аукција, да не се замарам и нервирам кога ќе ми даде жолт ајтем без идеални статови. Ако чекаш да се опремиш од дропови Diablo гледање тек другата година, а вака го исчистив Inferno со Монк за 3 недели по излегувањето на играта без предходно искуство во било која Diablo игра или бета тест.
Еве мала помош до сите оние кои играат Монк, се фокусирав на опрема што содржи Life on Hit, Attack Speed Increase, Dexterity, Resistance to All Elements + Random Resistance Stack. Е сега Vitality како стат е исто добро, но не е задолжително, значи ако собереш доста митигација на damage од другиве статови нема да игра голема улога дали имаш 30к или 50к health кога мобовите и босовите нема да те тепаат по многу.
Act 1/2 dual wield или shield. Act 3/4 исклучиво со shield (барем додека не соберете одлична опрема).
За таленти на секој бос менував скилови зависно од потребите, така да неам некој кукикатер билд. Играв со elective mode и со 3/4 дефанзивни скила. Најчесто користев Breath of Heaven+Blazing Wrath rune, Serenity+Ascension Rune, Blinding Flash+Faith in the Light rune, Earth Ally, Sweeping Wind+Bladestorm/Firestorm rune. Од мантрите Мantra of Healing+Time of Need, Conviction+Overawe, Evasion+Hard Target. За спирит билдер го користев Fist of Thunder+Thunderclap rune лев клик, Deadly Reach+Keen Eye/Foresight или Crippling Wave+Concussion rune на десен клик.