Diablo 3

• Креатор на темата Креатор на темата Oblivion
  • Време на започнување Време на започнување
Да беше потегов ради кутрите руси демек, па да сфатам.

Ама таа цена е ставена заради зголемување и билдање на продажба таму, пошто иначе НИКАД нема да им ја купат по нормалната цена. Нивно е какви рестрикции ќе стават, ама факт е дека со неставање на "only in russian" уште веднаш заебаа ептен работа.

Не верувам дека е намерно, едноставно се попалиле по профит во Русија, каков таков, ама заборавиле дека денес е интернет доба и секој може да има пристап до тие клучеви. На крај краева, јас лично ќе го решев овој проблем со давање на лимитиран број на клучеви (руски) или понатамошно филтрирање на секој нов клуч по јазик, а на дотогаш купените и активирани да си останат global.

Многу лошо решен потег...
Не ми е јасно како може буквално преку ноќ да направат ваква рестрикција. Башка тоа тој близард имплојито ги издупи сите со тоа што кажа дека руски клучеви ке работат со сите јазици. Ама пази без никакво предупредување, до сега можеше да се игра со руски клуч на сите јазици. Башка реселерите мислеа дека можат руски клучеви да пуштаат како ЕУ. Значи близард уште еднаш им го зачука на сите. И не е само за руските клучеви, истото е и за луѓето од јужна америка со бразилска верзија, и за Кореа, кинеската верзија, полската итн.. EPIC FAIL

Не ми е јасно како може буквално преку ноќ да направат ваква рестрикција. Башка тоа тој близард имплојито ги издупи сите со тоа што кажа дека руски клучеви ке работат со сите јазици. Ама пази без никакво предупредување, до сега можеше да се игра со руски клуч на сите јазици. Башка реселерите мислеа дека можат руски клучеви да пуштаат како ЕУ. Значи близард уште еднаш им го зачука на сите. И не е само за руските клучеви, истото е и за луѓето од јужна америка со бразилска верзија, и за Кореа, кинеската верзија, полската итн.. EPIC FAIL

Тој вработениот ќе си се извади со тоа што пишал SHOULD т.е. БИ ТРЕБАЛО да можеш да смениш јазик :)

Тој вработениот ќе си се извади со тоа што пишал SHOULD т.е. БИ ТРЕБАЛО да можеш да смениш јазик :)
И реселерите се криви што продаваат РУ клучеви место ЕУ, ама и Близард се криви што нагласуваат дека РУ клучеви ке може да се играат на сите јазици. Не гледам тука јас решение. Си имам руски акаунт (од сабајлево) и не разбирам ништо. Пишав за рефунд па ќе видиме. Реселерот кажа бараат фикс, и тоа ќе видиме. А на Близард иначе им требаше 1 ден да вратат на тикет со АУТОМАТЕД МЕСИЏ:facepalm::facepalm::facepalm:

koj nema android telefon, koj nema pari da si kupi od NIKO autentikator ima treta opciija Windows autentikator, samo simni ja aplikacijata, instaliraj i zakaci go tvojot bnet akaunt

Ја симнав апликацијата и што сега да правам ? :D

Ја симнав апликацијата и што сега да правам ? :D
i sega tvojot bnet akaunt povrzi go autentikatorot, logiraj se idi na security idi na mobile autentikator, na mail ke dobies izvestuvanje, stavi go brojot koj sto pocnuva so EU-12xx-,stavi go brojot sto se menuva i tolku,imas opcija na akauntot dali sakas na sekoe logiranje da stavas razlicen broj ili istot da go koristis dodeka ne ti se resetira internetot

Го има некој од вас убиено Диабло на Инферно со Барбериан ?

ako imas android bsplatno staj si, ako ne vo niko ima 850 denari kosta, ja navistina nznam zasto do sega ne si stavil autentikator, a ne si samo ti i drugi moi drugari gi imaat haknati bez toa
--- надополнето: 5 јуни 2012 во 19:32 ---

zasto nema autentikator za call of duty,, za kanter, za drugi mocani igri??? zasto ne vredat kolku blizard igrite
Или затоа што тие игри идат преку Steam кој има миљон пати подобра заштита од таа на Blizzard.

Btw, 850 денари за автентикатор :facepalm:
Па ја цела за Valve колекција што ја имам на Steam не дадов толку пари бе...

Или затоа што тие игри идат преку Steam кој има миљон пати подобра заштита од таа на Blizzard.

Btw, 850 денари за автентикатор :facepalm:
Па ја цела за Valve колекција што ја имам на Steam не дадов толку пари бе...
pa normalno deka nemas tolku dadeno koga kupuvas tetris, mame, mario bros, itn, ja imam 320 dolari na steam potroseno, 7 godini za wow plakano i kupeno site ekspanzii i sega diablo3, i gi imam znaci site igri od blizzard orginal

pa normalno deka nemas tolku dadeno koga kupuvas tetris, mame, mario bros, itn, ja imam 320 dolari na steam potroseno, 7 godini za wow plakano i kupeno site ekspanzii i sega diablo3, i gi imam znaci site igri od blizzard orginal

Свесен си дека ова е најголемата глупост што си ја пишал? :cautious:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom