- Член од
- 26 октомври 2011
- Мислења
- 795
- Поени од реакции
- 375
Се имам изтренирано 48к имам моментално,изиграв вич доктор до 9 левел и имав 52к али потрошив на прстени.А што се толку чудите ? Колку голд би требало да имам ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
a trenirase blacksmiting,? Korun od ovoj baraj go goldot
Супер,а што класа играш ти ?Се ми вратија, сеа си имам 130 000 денари, да не речам голд![]()
Супер,а што класа играш ти ?
Чисто онака ме интересира, не здосадува да ѓи играш истите квестови неколку пати? Зашто мене со игрите тоа ми е проблемот, нешто 2 пати кога го правам ми здосадуваBarbarian ми е најнабилдан, а го почнав само заради скилот во кој ги вика 3цата од Areat Summit.
Инаку со систе сум до некој 15 левел, со овој сум 35
Чисто онака ме интересира, не здосадува да ѓи играш истите квестови неколку пати? Зашто мене со игрите тоа ми е проблемот, нешто 2 пати кога го правам ми здосадува
Чисто онака ме интересира, не здосадува да ѓи играш истите квестови неколку пати? Зашто мене со игрите тоа ми е проблемот, нешто 2 пати кога го правам ми здосадува
п.с.
Дали некој знај дали во Македонија некаде се продава Diablo 3 блузи? Доколку знај некој , нека ми кажи кај има. Од нет многу скапо ми иди![]()
Колку одат цените да не знајш?Имаш во Југотон.
Колку одат цените да не знајш?
Ах, исти к*рацOколу 1500 ден. мислам.
Ах, исти к*рац![]()