- Член од
- 26 октомври 2011
- Мислења
- 795
- Поени од реакции
- 375
Се имам изтренирано 48к имам моментално,изиграв вич доктор до 9 левел и имав 52к али потрошив на прстени.А што се толку чудите ? Колку голд би требало да имам ?
Се ми вратија, сеа си имам 130 000 денари, да не речам голдa trenirase blacksmiting,? Korun od ovoj baraj go goldot
Супер,а што класа играш ти ?Се ми вратија, сеа си имам 130 000 денари, да не речам голд![]()
Barbarian ми е најнабилдан, а го почнав само заради скилот во кој ги вика 3цата од Areat Summit.Супер,а што класа играш ти ?
Чисто онака ме интересира, не здосадува да ѓи играш истите квестови неколку пати? Зашто мене со игрите тоа ми е проблемот, нешто 2 пати кога го правам ми здосадуваBarbarian ми е најнабилдан, а го почнав само заради скилот во кој ги вика 3цата од Areat Summit.
Инаку со систе сум до некој 15 левел, со овој сум 35
Ако играш со други луѓе, не може да е досадно. Секое наредно играње на истиот квест/бос е различно искуство, без разлика дали го играш со истите или со различни луѓе.Чисто онака ме интересира, не здосадува да ѓи играш истите квестови неколку пати? Зашто мене со игрите тоа ми е проблемот, нешто 2 пати кога го правам ми здосадува
Во играва ништо не играш два пати НА ИСТ НАЧИН, стално различни мапи, пештери, dungeons, појаки и подобри работи наоѓаш, потешки лајна те тепаат со појаки резисти и магии... и цело време, без престан си го јачаш херојот со по нешто ново, затоа Диабло е тоа што е.Чисто онака ме интересира, не здосадува да ѓи играш истите квестови неколку пати? Зашто мене со игрите тоа ми е проблемот, нешто 2 пати кога го правам ми здосадува
Имаш во Југотон.п.с.
Дали некој знај дали во Македонија некаде се продава Diablo 3 блузи? Доколку знај некој , нека ми кажи кај има. Од нет многу скапо ми иди![]()
Колку одат цените да не знајш?Имаш во Југотон.
Oколу 1500 ден. мислам.Колку одат цените да не знајш?
Ах, исти к*рацOколу 1500 ден. мислам.
Оди на сајтов и направи си каква сакаш маица со какво сакаш лого (пример, тоа од диаблоАх, исти к*рац![]()