- Член од
- 26 октомври 2011
- Мислења
- 795
- Поени од реакции
- 375
Јас утре дефинитивно ќе ја купам.Ќе играм Барбериан,бидејќи ми е нај олдскул од сите
Ќе продолжам од стартер акаунт 12 левел и 45к голд 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
немој барба да играш на инферно има живци да кинеш нит тепа нит лечиЈас утре дефинитивно ќе ја купам.Ќе играм Барбериан,бидејќи ми е нај олдскул од ситеЌе продолжам од стартер акаунт 12 левел и 45к голд
![]()
Епа ? Што да играм ?немој барба да играш на инферно има живци да кинеш нит тепа нит лечи![]()
Епа ? Што да играм ?
wizard,hunter би ти препорачал ...melee класа на инферно не е замисливо....или ке треба ептен јак строго геар за тенкање да имашЕпа ? Што да играм ?
wtf? Да не ги заборави Valve?Ќе се средат сите проблеми за едно месец дена најкасно, така да овој мал пропуст на Близард ќе се среди, сепак се најдобрата фирма за правење на игри во историјата и за мене заслужиле да им опростам, за вас незнам.
wtf? Да не ги заборави Valve?![]()
Играва мора оригинал да се купи да се игра или?
kako mozes da imas 45k gold na 12lvl,???Јас утре дефинитивно ќе ја купам.Ќе играм Барбериан,бидејќи ми е нај олдскул од ситеЌе продолжам од стартер акаунт 12 левел и 45к голд
![]()
kako mozes da imas 45k gold na 12lvl,???
kako mozes da imas 45k gold na 12lvl,???