Diablo 3

• Креатор на темата Креатор на темата Oblivion
  • Време на започнување Време на започнување
Се имам изтренирано 48к имам моментално,изиграв вич доктор до 9 левел и имав 52к али потрошив на прстени.А што се толку чудите ? Колку голд би требало да имам ?

Супер,а што класа играш ти ?

Barbarian ми е најнабилдан, а го почнав само заради скилот во кој ги вика 3цата од Areat Summit.
Инаку со систе сум до некој 15 левел, со овој сум 35

Barbarian ми е најнабилдан, а го почнав само заради скилот во кој ги вика 3цата од Areat Summit.
Инаку со систе сум до некој 15 левел, со овој сум 35
Чисто онака ме интересира, не здосадува да ѓи играш истите квестови неколку пати? Зашто мене со игрите тоа ми е проблемот, нешто 2 пати кога го правам ми здосадува

Чисто онака ме интересира, не здосадува да ѓи играш истите квестови неколку пати? Зашто мене со игрите тоа ми е проблемот, нешто 2 пати кога го правам ми здосадува

Ако играш со други луѓе, не може да е досадно. Секое наредно играње на истиот квест/бос е различно искуство, без разлика дали го играш со истите или со различни луѓе.

Во играва ништо не играш два пати НА ИСТ НАЧИН, стално различни мапи, пештери, dungeons, појаки и подобри работи наоѓаш, потешки лајна те тепаат со појаки резисти и магии... и цело време, без престан си го јачаш херојот со по нешто ново, затоа Диабло е тоа што е.

Инаку другите (нормални) игри ги играм по еднаш, поминувам се што е можно да се помине и направи и толку, само што за нив ми се потребни 2-3 дена, за диабло повеќе години.

• Ми се допаѓа
Reactions: ONE
п.с.

Дали некој знај дали во Македонија некаде се продава Diablo 3 блузи? Доколку знај некој , нека ми кажи кај има. Од нет многу скапо ми иди

п.с.

Дали некој знај дали во Македонија некаде се продава Diablo 3 блузи? Доколку знај некој , нека ми кажи кај има. Од нет многу скапо ми иди :D

Имаш во Југотон.

Ја моментално на сметка иам 1,5милиони голд.Рентав Кинез да ми фарма го начекав на попуст :D :D :D

Сеа ја поминав на нормал, вкупно 13 саати играње, не можам да ја остаам, продолжувам на nightmare :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom