Oblivion
Matt Akisson
- Член од
- 12 септември 2007
- Мислења
- 3.526
- Поени од реакции
- 128
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ТРЕБА ШО ПОСКОРОНикогаш не сум ја заиграл играва.![]()
Најдобрата RPG игра на сите времиња
Не баш!
За најдобра RPG незнам, ама знам оти е најдобра Hack-And-Slash RPG. За најдобра RPG може да конкурираат FO, TES, BG и NWN.
Баш сега ги гледав клипчињата за Diablo 3 шо се на официјалната страна на Blizzard...се гледа дека играта ќе биди одлична и се надевам дека шо поскоро ќе излезе ( да не знае некој точно кога излегува ? )...само една работа не ме бендиса..колку шо видов изгледа ќе има само 2 класи на херои...Barbarian и Witch doctor..штета е ако се навистина само 2 класи на херои ( на Diablo 2 имаше 5 + 2 класи на херои )...како и да е играта одлично изгледа и едвај чекам да излези...btw сеуште ја чувам инсталирана на компјутер Diablo 2 и од време на време ја подигрувам...хе хе
Не ми се верува да се само две класи, посебно кога ќе се земе во предвид дека една од главните маркетиншки точки на Blizzard за играва е дека е пожелно да се игра со другар(и).. веројатно ќе се откријат уште неколку класи понатаму. А ако излезе дека не сум во право.. тогаш нивна грешка![]()