Oblivion
Matt Akisson
- Член од
- 12 септември 2007
- Мислења
- 3.526
- Поени од реакции
- 128
ТРЕБА ШО ПОСКОРОНикогаш не сум ја заиграл играва.![]()
Не баш!Најдобрата RPG игра на сите времиња
Доизрази сеНе баш!
Од овие што ги наброја, (за мене) Diablo 2 е без конкуренција. Башка 90% од сите RPG се бледа копија на Diablo.За најдобра RPG незнам, ама знам оти е најдобра Hack-And-Slash RPG. За најдобра RPG може да конкурираат FO, TES, BG и NWN.
Се гледа дека не си уходан со тоа како работат Blizzard.Баш сега ги гледав клипчињата за Diablo 3 шо се на официјалната страна на Blizzard...се гледа дека играта ќе биди одлична и се надевам дека шо поскоро ќе излезе ( да не знае некој точно кога излегува ? )...само една работа не ме бендиса..колку шо видов изгледа ќе има само 2 класи на херои...Barbarian и Witch doctor..штета е ако се навистина само 2 класи на херои ( на Diablo 2 имаше 5 + 2 класи на херои )...како и да е играта одлично изгледа и едвај чекам да излези...btw сеуште ја чувам инсталирана на компјутер Diablo 2 и од време на време ја подигрувам...хе хе
И ти не ги знаеш баш BlizzardНе ми се верува да се само две класи, посебно кога ќе се земе во предвид дека една од главните маркетиншки точки на Blizzard за играва е дека е пожелно да се игра со другар(и).. веројатно ќе се откријат уште неколку класи понатаму. А ако излезе дека не сум во право.. тогаш нивна грешка![]()