Oblivion
Matt Akisson
- Член од
- 12 септември 2007
- Мислења
- 3.526
- Поени од реакции
- 128
ТРЕБА ШО ПОСКОРОНикогаш не сум ја заиграл играва.
Не баш!Најдобрата RPG игра на сите времиња
Доизрази се Јас лично после Diablo 2 немам сретнато подобра таква игра освен малку слична беше Titan Quest. Другите се тиња тешка. Само немој да си кажал CONQUER, кршам ребраНе баш!
Од овие што ги наброја, (за мене) Diablo 2 е без конкуренција. Башка 90% од сите RPG се бледа копија на Diablo.За најдобра RPG незнам, ама знам оти е најдобра Hack-And-Slash RPG. За најдобра RPG може да конкурираат FO, TES, BG и NWN.
Се гледа дека не си уходан со тоа како работат Blizzard.Баш сега ги гледав клипчињата за Diablo 3 шо се на официјалната страна на Blizzard...се гледа дека играта ќе биди одлична и се надевам дека шо поскоро ќе излезе ( да не знае некој точно кога излегува ? )...само една работа не ме бендиса..колку шо видов изгледа ќе има само 2 класи на херои...Barbarian и Witch doctor..штета е ако се навистина само 2 класи на херои ( на Diablo 2 имаше 5 + 2 класи на херои )...како и да е играта одлично изгледа и едвај чекам да излези...btw сеуште ја чувам инсталирана на компјутер Diablo 2 и од време на време ја подигрувам...хе хе
И ти не ги знаеш баш BlizzardНе ми се верува да се само две класи, посебно кога ќе се земе во предвид дека една од главните маркетиншки точки на Blizzard за играва е дека е пожелно да се игра со другар(и).. веројатно ќе се откријат уште неколку класи понатаму. А ако излезе дека не сум во право.. тогаш нивна грешка