Diablo 3

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Никогаш не сум ја заиграл играва. :(

Овердрајв

Модератор
Член од
5 ноември 2005
Мислења
4.255
Поени од реакции
569
Еве го сајтот на Blizzard за Diablo III.. има cinematic и gameplay трејлери, исто како за Starcraft II :)

Морам да кажам - гејмплејот е стварно закон :)

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Најдобрата RPG игра на сите времиња КОНЕЧНО доби и трето продолжение!!! :vozbud::vozbud::vozbud:

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Доизрази се :) Јас лично после Diablo 2 немам сретнато подобра таква игра освен малку слична беше Titan Quest. Другите се тиња тешка. Само немој да си кажал CONQUER, кршам ребра :):):)

Oblivion

Matt Akisson
Член од
12 септември 2007
Мислења
3.526
Поени од реакции
128
За најдобра RPG незнам, ама знам оти е најдобра Hack-And-Slash RPG. За најдобра RPG може да конкурираат FO, TES, BG и NWN.

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
За најдобра RPG незнам, ама знам оти е најдобра Hack-And-Slash RPG. За најдобра RPG може да конкурираат FO, TES, BG и NWN.
Од овие што ги наброја, (за мене) Diablo 2 е без конкуренција. Башка 90% од сите RPG се бледа копија на Diablo.

Ptolomej

Дрвен адвокат
Член од
7 август 2005
Мислења
1.743
Поени од реакции
1.003
Баш сега ги гледав клипчињата за Diablo 3 шо се на официјалната страна на Blizzard...се гледа дека играта ќе биди одлична и се надевам дека шо поскоро ќе излезе ( да не знае некој точно кога излегува ? )...само една работа не ме бендиса..колку шо видов изгледа ќе има само 2 класи на херои...Barbarian и Witch doctor..штета е ако се навистина само 2 класи на херои ( на Diablo 2 имаше 5 + 2 класи на херои )...како и да е играта одлично изгледа и едвај чекам да излези...btw сеуште ја чувам инсталирана на компјутер Diablo 2 и од време на време ја подигрувам...хе хе

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Баш сега ги гледав клипчињата за Diablo 3 шо се на официјалната страна на Blizzard...се гледа дека играта ќе биди одлична и се надевам дека шо поскоро ќе излезе ( да не знае некој точно кога излегува ? )...само една работа не ме бендиса..колку шо видов изгледа ќе има само 2 класи на херои...Barbarian и Witch doctor..штета е ако се навистина само 2 класи на херои ( на Diablo 2 имаше 5 + 2 класи на херои )...како и да е играта одлично изгледа и едвај чекам да излези...btw сеуште ја чувам инсталирана на компјутер Diablo 2 и од време на време ја подигрувам...хе хе
Се гледа дека не си уходан со тоа како работат Blizzard.

1. Blizzard одкога ќе најави игра, за некои 10 год. излегува истата :) (си ја играл StarCraft 2???)
2. Blizzard кога најавува дека ќе искочи нешто ново, не дава све на послужавник, туку (по)кажува малку по малку (пример со тоа дека ќе има само 2 херои)

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Па време беше, ми се здосади двојката, 50 пати ја свртив:helou:

Овердрајв

Модератор
Член од
5 ноември 2005
Мислења
4.255
Поени од реакции
569
Не ми се верува да се само две класи, посебно кога ќе се земе во предвид дека една од главните маркетиншки точки на Blizzard за играва е дека е пожелно да се игра со другар(и).. веројатно ќе се откријат уште неколку класи понатаму. А ако излезе дека не сум во право.. тогаш нивна грешка :)

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Не ми се верува да се само две класи, посебно кога ќе се земе во предвид дека една од главните маркетиншки точки на Blizzard за играва е дека е пожелно да се игра со другар(и).. веројатно ќе се откријат уште неколку класи понатаму. А ако излезе дека не сум во право.. тогаш нивна грешка :)
И ти не ги знаеш баш Blizzard :)

Сега за сега даваат информации само за овие двајца. Нареден пат (за некоја година) ќе дадат информации за други двајца итн... Или па директно ќе ни ја дадат цела игра.
Ете види на Starcraft 2, даваат по некое човече од секоја раса, сигурно нема само толку човечиња да има у играта :helou:

P.S.How many character classes are included in Diablo III? What are they?

Five character classes will be included in the game, two of which, the barbarian and witch doctor, were revealed when the game was announced at the 2008 Blizzard Entertainment Worldwide Invitational. The other classes will be announced at a later date. Players will be able to create male and female characters for all five classes.

Ptolomej

Дрвен адвокат
Член од
7 август 2005
Мислења
1.743
Поени од реакции
1.003
Абе знам дека откако Близард ќе најават некоја нова игра поминуваат барем 2 години додека да излезе ама мислев да не ја смениле таа политика...иначе сега гледав на официјалниот форум за Диабло 3 и таму има топик со наслов: Погодете кога официјално ќе излезе Диабло 3...скоро сите шо пишале на топикот ја спомнуваат средината на 2010 за официјално излегување на играта

Kajgana Shop

На врв Bottom