Diablo 3

Max Legend

The black swordsman
Член од
27 септември 2010
Мислења
4.339
Поени од реакции
6.479
Ќе видиме како ќе испадне ова со real cash auction house...ама јас пак мислам дека ќе биде FAIL пошто ќе треба да дадеш вистински пари за да воопшто направиш аукција за item којшто ќе го продаваш за вистински пари.
Верувам дека бројот на учесници во аукцијата на предмети ќе биде огромен.

Исто така онлајн дрм како и забраната за модирање нема да ги демотивира купувачите.Видовме што се случи со Starcraft 2.

halfelfpaladin

The Black Paladin
Член од
23 август 2011
Мислења
236
Поени од реакции
100
Ќе видиме како ќе испадне ова со real cash auction house...ама јас пак мислам дека ќе биде FAIL пошто ќе треба да дадеш вистински пари за да воопшто направиш аукција за item којшто ќе го продаваш за вистински пари.
Yup, Blizzard ке наплаќа и за да закачиш item и плус ке ти земе провизија ако о продадеш, у секој случај за цедење пари. Имам осет дека кинезиве и русиве ке прат чист бизнис од игава како штоправат со многу други, со таа азлика што ука ке им биде .

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Yup, Blizzard ке наплаќа и за да закачиш item и плус ке ти земе провизија ако о продадеш, у секој случај за цедење пари. Имам осет дека кинезиве и русиве ке прат чист бизнис од игава како штоправат со многу други, со таа азлика што ука ке им биде .
Кинезите више имаат преку 100тина фирми за злато на WoW.
Секоја фирма по 15+ вработени шо гриндаат 8+ саата на ден.

Член од
27 април 2011
Мислења
2.308
Поени од реакции
3.064
Кинезите више имаат преку 100тина фирми за злато на WoW.
Секоја фирма по 15+ вработени шо гриндаат 8+ саата на ден.
И плус шо ги фатија у кинески затвори затворениците што ги тераат да фармаат gold 24/7:pos:

S

smexy

Гостин
Диабло I беше и уште е архетипот за успешно rpg.
It had spirit, да се рече.
Секоја негова понатамошна модификација е мутилирање на поимот Diablo.

halfelfpaladin

The Black Paladin
Член од
23 август 2011
Мислења
236
Поени од реакции
100
Тоа е точно, после Diablo генерално излегоа еден куп такви клонови. Јас искрено мислев дека нема да видиме трет дел пошто приказната заврши во вториот, soul stones се уништени, нема начин, барем според досегашната приказна, како prime evils да се вратат на Sanctuary.

Член од
14 декември 2008
Мислења
288
Поени од реакции
9
Тоа е точно, после Diablo генерално излегоа еден куп такви клонови. Јас искрено мислев дека нема да видиме трет дел пошто приказната заврши во вториот, soul stones се уништени, нема начин, барем според досегашната приказна, како prime evils да се вратат на Sanctuary.
Значи зборуваме за близард....Ако тие не најдат начин за да ја продолжат приказната ...никој не би нашол

halfelfpaladin

The Black Paladin
Член од
23 август 2011
Мислења
236
Поени од реакции
100
Да ама ова малку ми е нелогички, но ок во право си, Blizzard прават нелогички потези и пак игрите имс е добри.

ice_cube

The SexX.
Член од
16 јули 2008
Мислења
2.240
Поени од реакции
309
Ах, нема да има нишо слично на некрото, summoning&stuff.
Баш прееска си ја инсталирав двојката , еве при крај сум у првиот град :D

sveznajko

Random nobody
Член од
17 август 2006
Мислења
522
Поени од реакции
101
Another gearwhore's heaven. Мислам дека е бааги преценета тројкава.
Првите 2 ај , да речеш дека немаше толку динамични РПГ-а , ама у овој период коа има превише .. i dunno.
Ќе ја прескокнам.

halfelfpaladin

The Black Paladin
Член од
23 август 2011
Мислења
236
Поени од реакции
100
Вака изгледа ок, ќе видиме кога ќе излезе како ќе се покаже.

Од се ова само wizard м се допаѓа и до некаде monk, другото ми е bleh...

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.733
Поени од реакции
27.720
сакам бета киииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииии
да не има некој?
може да му доам дома да му играм? <3

Член од
2 октомври 2009
Мислења
958
Поени од реакции
238
blizzard ima skluceno dogovor so paypal taka parite od aukcija sto ke prodadete ke odat na smetka na paylpal, pa ako imate dosta prodadeno ke mozete da si gi povlecete

Kajgana Shop

На врв Bottom