Dexter

Ме разочара епизодава, очекував далеку полоша да биде.
Немаше доволно дупки во приказната, цмиздрење на Дебра, веста-вантот на Анхел и татко му на Декстер во секоја можна ебана сцена како дискутираат едно те исто.
Се надевам ќе се подобри сезонава, прилично лош почеток.

Не знам дали јас очекував премногу од епизодава или овие стварно немаат осет за отупување.
Единствена светла точка според мене која можеби може да ја размрда сезонава е доаѓањето на старката. И аман веќе од татко му на Декстер, во скоро секоја сцена го има :cautious:.

Дали е сменет Харисон? Како друго дете да ми е ова, претходното баш имаше мала злобна Декс фацичка :D

Докторката кога му ги даде цртежите помислив дека Харисон ги има нацртано... ептен се фатив за идејата дека ќе е Декси 2... нели и тој е „роден во крв“.

Абе Декстер че умри, и че стани ко татко му, че му се појавува на малото Декстерче и диии енд :icon_lol: А да, сестра му можи да го скини оти ко да спобудалува мајчинана.

Сега че ја гледам новава да видам шо вика.

Гледам многу негативни критики за почетокот на последната сезона...Ако може некој да ми одговори секако дека не е задолжително но ме интересира што повекето очекувавте дека содржува стартот на последнава сезона ?Некоја идеа за сцена?Било што...Што мислевте вие дека ке се случува?
Ако добро се секавам и претходната не беше по вкус...

Кога сме веке кај цртежите и јас помислив дека се дело на Харисон...Дебра луѓе,Дебра ме изненади негативно.Скрена лудачата...И како по обичај пцовките и се во секоја реченица...
Сцената со компјутерот и откривањето на пасвордот на Дебра-Како ли да го објаснам тоа...Би било поинтересно да се мачеше во откривањето...Али ајде,ова е Декстер нели...

Дали е сменет Харисон? Како друго дете да ми е ова, претходното баш имаше мала злобна Декс фацичка :D

Да,променет е...Истражував и ова го најдов:

Jadon Wells is the new Harrison. What did you think of that change? Will you miss Evan and Luke Kruntchev?

newharrison.jpg

Значи по сите раскази кои ги читав за детево ако добро дознав малиот Харисон на почетокот го глумеа близнаци...А сега е променет со нов лик :)

Ќе испадне Вогел некој психотпат, 100%!

Ја мислев ќе го брка, она да ти била инволвирана у неговото „создавање“.

После долго време мене оваа епизода ми се допадна. Не ни очекував дека може вака да ја поврзат старката со Декстер.

Ок пак ги имаше тие потези дека Мајами Метро е најглупата полициска станица во светот (мислам на тоа како го замени пиштолот) ама веќе се навикнав на тоа !

И викате и јас да ја почнам последната сезона а? Не ми се глеа ама ич, туку дека нејќу незавршени работи, па ќе ја почнам. Посекако ќе ја паметам 4 сезона само, другото пиши по ѓаволите.

111.png

Не знам дали Декстер излезе психопат на крај или Хери со бабава ...

Епизодата била режирана од Декстер (Мајкал Ц Хол) ??

Тоа што го Карпентер најавила на 1 март, се оствари.
On March 1, 2013, Jennifer Carpenter reported on her Twitter that Michael C. Hall will be directing the second episode of season 8, which will be his directing debut.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom