Dexter

I created you.

Иначе
Јас мислам дека Вогел е овој серискиов убиец и она ќе го натера Декстер да ја следи и на крај да ја стави на неговата маса како негово последно убиство и она во последната рамка во oној трејлерот ако се сеќавате или пак можно е и она да го убие Декстер.

Супер епизода (y)

Имаше малку нелогичности во одредени делови, но ми се допадна. Некако шмекот на тие епизодите до 4-та сезона ми го долови.

Дефинитивно многу појака вторава епизода!(y) Зашо ми мириса дека Деб ќе се врати со Џои? Досадни се заедно :cautious:

I created you.

Иначе
Јас мислам дека Вогел е овој серискиов убиец и она ќе го натера Декстер да ја следи и на крај да ја стави на неговата маса како негово последно убиство и она во последната рамка во oној трејлерот ако се сеќавате или пак можно е и она да го убие Декстер.

Ете го хинтот...цело време го викаат дека е monster...али сепак ќе испадне дека е masterpiece ;) Навивам за Декстер да преживее, да убие се живо и диво што му стои на патот....и никој да не дознае за тоа :vozbud:

Дури сега се натерав да ја изгледам и колку само од километар дека Вогел ќе е убиецов.

Чудни работи се десија епизодава. Главно, интересна беше.

И го кладе пред, здраво и тоа(ќе си видите кому, и како) :D

Можда само пилотката е тапа, ќе ја гледам после фудбалов па ќе пишам, некако многу ентузијазмов ми го кршиш..

Не ми одговори за Реј Донован што мислиш?

Никаква логика не се употребува во Декстер, се претвори во умерена верзија на Фринџ !

Не ми одговори за Реј Донован што мислиш?

Па пробав да ја гледам прва епизода не успеав да ја догледам дека досадна ми се фати и отидов на одмор, кога ќе се вратам i will give it another shot па ако не бива ќе кажам конечен одговор :)

Масука и момичката 'h'h'h'h'h'h'h'h'h'h'h'h'h'h'

:pos:

Интересен крај на епизодава:eek:

Вчера брат ми ја почна и ја изгледав прва епизода.. :eek:

Eбена перфекција! Наратира, со двосмислени и убаво напишани монолози, музика, камера, кадри, глума, приказна.. Im a very neat monster. :vozbud:

Масата сака разводнето, полесно се голта. ;) А толку можеше.. Сеуште не ми е мака што ја прекинав.

Катастрофа крај на епизодата. Не оставаат никаква неизвесност до следната недела.. Како да им е сеедно...

Д сеjм хиеР. Не дека очекував кизнај шо, ама она-Во наредната епизода ќе гледате ,од старт ми го потврди одговорот.
Инаку арна беше и оваа епизода. Не очекувам нешто страшилиште во последната сезона, но како верен фан до крај че си ја догледам и уживам колку толку. Интересен е новиот батка со сецнатото :)

Д сеjм хиеР. Не дека очекував кизнај шо, ама она-Во наредната епизода ќе гледате ,од старт ми го потврди одговорот.
Инаку арна беше и оваа епизода. Не очекувам нешто страшилиште во последната сезона, но како верен фан до крај че си ја догледам и уживам колку толку. Интересен е новиот батка со сецнатото :)

Мислам дека баш поради инсертите од наредна епизода го усраа крајот на оваа. Демек сеедно дали Декстер ќе се спаси сега или другата недела, кога во инсертите гледачите ќе видат дека е жив. Абе не давај инсерти и крај. Појачај адреналин, натерај ги луѓето да бидат во неизвесност... Вака е банално.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom