Dexter

Секако немаше никаква шанса да умре, не е ова ГоТ. Туку направија да мислам дека сега ќе ја убие Дебра.

Таман мислев добар крај на епизода, секој секого го спаси...

Серијава ме научи дека ниеден шеф на работа не може да биде полош шеф од Декстер.
Да не си на Џејми у кожа...

Ме интересира која ќе биде улогата на ќерката на Масука

Не знам што е таа фама околу римејкови, приквел, спин-офови, кај им се оригиналните идеи :mad:

Херисон ја упропасти серијава, го смени темпото, донесе огромни дупки и нелогичности во приказната, не требаше воопшто да го внесуваат во серијава.
Сезонава ќе ја изгледам ради-реда, воопшто не личи на последна сезона, нема да ме чуди дебилниве автори со cliffhanger да ја завршат серијата за да отворат простор за филм.

Херисон ја упропасти серијава, го смени темпото, донесе огромни дупки и нелогичности во приказната, не требаше воопшто да го внесуваат во серијава.
Сезонава ќе ја изгледам ради-реда, воопшто не личи на последна сезона, нема да ме чуди дебилниве автори со cliffhanger да ја завршат серијата за да отворат простор за филм.

верно е воа

Интересен крај, катастрофа делот пред крајот.

Сам уан ис бек :love:

Се надевам не им е идејата наредната година да имаат слична серија само со Зек Хамилтон во главната улога !

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom