Dexter

Гледав клипчиња од Декс на јутуб и го начекав коментаров:

If Heath ledger didn't get cast to play the joker, i think that michael c hall could play him

И покрај се, одвај ја чекам новата сезона. Абе уште сеа ми фали...

“I think this is offensive. Who would choose to be a serial killer?” –Dexter

season 2
This is the real shit.Не дека се правам нешто посебно ама криво ми е што 90% од мојата генерација гледа и расте со Саваш и со Езел наместо со Декстер Морган:cool:.
Сеа за сезонава.Најрпво Лила ми се свиѓаше,баш е hot, ама откако го намести пожарот знаев дека е некој психо и дека спрема нешто.За Доукс ми е криво, баш беше добар ама кој му е крив што се меша таму каде што не му е местото. :cool:Овој Ланди колку ми иде на живци, ауу.А од Рита и децата нема ништо послатко на светот.Прочитав дека Рита ќе ја убиле и веднаш побарав на Јутуб(знаете какво е тоа љубопитство:mad:) и баш ми е криво.:(И да му се поклонам:
james-manos-jr.jpg
:cuc:

Штотуку си го сјебал едно од најдоброто сезона-финале од серијава.

Колку пати во просек кажуваат fuck или fuckin’ во една епизода!?
btw Стигнат сум до втора епизода втора сезона.
This is masterpiece. :)

Само Деб изговара фак или факин 98% од серијата

season 2
This is the real shit.Не дека се правам нешто посебно ама криво ми е што 90% од мојата генерација гледа и расте со Саваш и со Езел наместо со Декстер Морган:cool:.
Сеа за сезонава.Најрпво Лила ми се свиѓаше,баш е hot, ама откако го намести пожарот знаев дека е некој психо и дека спрема нешто.За Доукс ми е криво, баш беше добар ама кој му е крив што се меша таму каде што не му е местото. :cool:Овој Ланди колку ми иде на живци, ауу.А од Рита и децата нема ништо послатко на светот.Прочитав дека Рита ќе ја убиле и веднаш побарав на Јутуб(знаете какво е тоа љубопитство:mad:) и баш ми е криво.:(
И да му се поклонам:
Прегледај го приврзокот 40985:cuc:
Треба сериозно да ти зденеме еден бан од темава за ваков испад. Со кој памет пишуваш триста спојлери? Имаш предвид дека некој ја нема гледано серијава? :facepalm:

Треба сериозно да ти зденеме еден бан од темава за ваков испад. Со кој памет пишуваш триста спојлери? Имаш предвид дека некој ја нема гледано серијава? :facepalm:

what the... не му беше сокриено?

значи СПОЈЛЕР не кликај ако не си ги изгледал/ла сите сезони

за мене една од најдобрите сцени во серијава!

''There are times in our lives when everything seems to go wrong, when despite the best efforts and for no apparent rhyme or reason tragedy strikes. I've learned that periods of darkness can overcome us at any time. But I've also found that I'm able to endure. Overcome. And in the process grown stronger. Smarter. Better.''

Последнава сезона беше убедливо најлоша од сите,мегутоа финалето беше интересно ке видиме како ке се одвива приказната во седмата сезона.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom