коментатор
Пингвин
- Член од
- 25 февруари 2010
- Мислења
- 3.547
- Поени од реакции
- 9.457
Гледав клипчиња од Декс на јутуб и го начекав коментаров:
If Heath ledger didn't get cast to play the joker, i think that michael c hall could play him
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
.
Овој Ланди колку ми иде на живци, ауу.А од Рита и децата нема ништо послатко на светот.Прочитав дека Рита ќе ја убиле и веднаш побарав на Јутуб(знаете какво е тоа љубопитство
) и баш ми е криво.
И да му се поклонам:

Што се десило ?Штотуку си го сјебал едно од најдоброто сезона-финале од серијава.
Колку пати во просек кажуваат fuck или fuckin’ во една епизода!?
btw Стигнат сум до втора епизода втора сезона.
This is masterpiece.![]()
season 2 ✓
This is the real shit.Не дека се правам нешто посебно ама криво ми е што 90% од мојата генерација гледа и расте со Саваш и со Езел наместо со Декстер Морган.
Сеа за сезонава.Најрпво Лила ми се свиѓаше,баш е hot, ама откако го намести пожарот знаев дека е некој психо и дека спрема нешто.За Доукс ми е криво, баш беше добар ама кој му е крив што се меша таму каде што не му е местото.Овој Ланди колку ми иде на живци, ауу.А од Рита и децата нема ништо послатко на светот.Прочитав дека Рита ќе ја убиле и веднаш побарав на Јутуб(знаете какво е тоа љубопитство
) и баш ми е криво.
![]()

Треба сериозно да ти зденеме еден бан од темава за ваков испад. Со кој памет пишуваш триста спојлери? Имаш предвид дека некој ја нема гледано серијава?![]()