Dexter

Не сакам да коментирам од почеток на сезоната, ама глумата на Christina Robinson (Астор) нема врска со вашите коментари :toe: Секоја серија се работи по сценарио, а секоја сцена се снима по неколку пати.... Има некои сцени утнато режисерот, би се согласил... ама рано е за вакви коментари. :smir:

--- надополнето ---

Не сакам да коментирам од почеток на сезоната, ама глумата на Christina Robinson (Астор) нема врска со вашите коментари :toe: Секоја серија се работи по сценарио, а секоја сцена се снима по неколку пати.... Има некои сцени утнато режисерот, би се согласил... ама рано е за вакви коментари. :smir:

Мене на замунда ми дава од нодот дека на странава има некој си спајвер или малвер од руска страница некоја и нејке да ми ја отвори... Дајте некое торентче од друга страна...

Јustin Bieber. Muhahaha.

Него фина епизода. Нови заплети на повидок. Има речено еднаш: I remember when things were simple.. Мада малце фали тоа.

Ај торент од некој друг сајт, не симнува од замунда цел ден кај мене.:S

Добра епизода. Ми се сфиѓа што на некој начин ја исмејаа Џастин Бибер, демек срамота е да знаеш која е :pos:

Anyhow, се загрева сезонава полека полека:)

Back on track, ова веќе личи на Dexter, првите две епизоди беа онака, разочарувачки. :P

Одлична епизода, Декстер се враќа на рутината.

П.С. Оваа на крајот беше Стајлс, така?

П.П.С. Мислам дека ќе извршам само-утепание ако на крајот на сезоната Декстер умре. Металхамерот би бил во полоша ситуација сигурно.:D

^^ Мислеше на полоша ситуација од тебе? :)

Не би рекол, иако така изгледа, знам.

Erm... Барам една мелодија од серијава, ја има баш во последнава епизода од 3:00 до 3:30 ве молам... кој знае нека кажува која е... се убив од преслушување на OST по јутјуб ама без успех.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom