T
Tetro
Гостин
Праќај линк на пп, не биди себиченВеќе ја има![]()
![Возбуда :vozbud: :vozbud:](/styles/default/xenforo/emot/vozbud.gif)
Едит: Најдов на torrentz.com
Праќај линк на пп, не биди себиченВеќе ја има![]()
Реално, без чувство на вина после секое извршено убиствоМе интересира дали освен фактот дека серијава е квалитетено сработена имате и друга причина за да ја гледате сријава???
Како го доживувате Декстер???
Реално, без чувство на вина после секое извршено убиствоМе интересира дали освен фактот дека серијава е квалитетено сработена имате и друга причина за да ја гледате сријава???
Декстер е посебен лик. Нешто друго, едноставно е таков лик кој иако е можеби "лошиот" во приказнава, те тера да размислуваш за некои работи, да почнеш да ги гледаш работите од некој друг агол. Ама според мене ако Мајкл Хол не го играше Декстер немаше да биде тоа што е. Му дава еден посебен шмек. Плус и немора да чувствува вина после секое убиство оти реално гледано он убива за да ги спаси другите. Не е баш некој херој ама не ни некој негативец.Серијава премногу ми ја фалеа и ги симнав првите две сезони и ги изгледав.
Сега сум пред морална дилема дали да продолжам да ја гледам серијава.
Декстер никако, ни во еден контекст, неможам да го ставам во позитивни личности а уште помалку нели да го гледам како некој вид на “херој“.
Малку е глупо да гледам серија во која не “навивам“ за главниот јунак. Секоја епизода “навивав“ за сестра му, сакајки да го фати и затвори, а нели повеќе од јасно е дека тоа нема да се случи.
Ме интересира дали освен фактот дека серијава е квалитетено сработена имате и друга причина за да ја гледате сријава???
Дебра ја спoредувам со Џеси од Брејкинг Бед, толку ми е интересна и екстремно cool!I'm somewhat disappointed. Ок беше до некаде али катастрофално одглуми Астор(ќерката на Рита) и многу исфорсирано ми беше тоа нејзиното "i hate you, you should have died instead of my mother, this wouldn't have happened if we haven't met you" итн.
Али свака част за Дебра, FBI? Fucking bunch of idiots![]()
Дебра ја спoредувам со Џеси од Брејкинг Бед, толку ми е интересна и екстремно cool!
Воедно ја додавам во листата на подценети актерки!!
<<<<
![]()
![]()
Во првата епизода од 5 сезона. влага у станот и ја гледа дебелата како си игра со детето и вика,Are u trying to fuck her or to set on fire![]()