Dexter

Добра епизода. Ми се сфиѓа што на некој начин ја исмејаа Џастин Бибер, демек срамота е да знаеш која е :pos:
пееееер, џастин бибер е машко...

П.С. Оваа на крајот беше Стајлс, така?
јес оф корс
многу кул глумица, изглеа ќе ја има во повеќе епизоди... ништо чудно и цура да му стане на декс

Erm... Барам една мелодија од серијава, ја има баш во последнава епизода од 3:00 до 3:30 ве молам... кој знае нека кажува која е... се убив од преслушување на OST по јутјуб ама без успех.
мислам дека е

Erm... Барам една мелодија од серијава, ја има баш во последнава епизода од 3:00 до 3:30 ве молам... кој знае нека кажува која е... се убив од преслушување на OST по јутјуб ама без успех.

Рано е за сезонскиве.
Може да излезе нешто во меѓувреме, а за сите комплет од сезона 5-та ќе почекаме до декември :smir:

--- надополнето ---

мислам дека е

:nenene: таа е од првата сезона (малку модифицирана)

Не е таа, ни одблиску :smir: инаку ја има и во другите сезони... баш вака упикана.

Станува мнооогу поинтересно!!!

Откако се изначитав спојлери на темава, конечно ја изгледав 503 :) А за наредната епизода, очекувајте многу бркања :)

Станува весело. Третава епизода веќе заличи на Декстер кој го знаеме од претходните сезони:)

Ако ја имаше во поранешните. ќе ти ја најдам штом ја изгледам епизодава... тоа ќе биде вечерва најверојатно :vozbud:

Незнам за која песна зборуваш, ама еве ја песната која е врв од Декстер, го истакнува него многу прецизно и суштински!

FUCKING BRILLIANT!

Незнам за која песна зборуваш, ама еве ја песната која е врв од Декстер, го истакнува него многу прецизно и суштински!
Ако ја имаш последнава епизода, слушај го делот од 3:00 до 3:30 - тоа го бараме т.е јас го барам :) ќе ти бидам многу многу благодарен ако ми го најдеш

Ако ја имаш последнава епизода, слушај го делот од 3:00 до 3:30 - тоа го бараме т.е јас го барам :) ќе ти бидам многу многу благодарен ако ми го најдеш

Пробав али не успеав, проблемот е што санудракот од Декстер кој го имам е негде од 2009 година така што таа песна не опфатена ама затоа сите други главни да :)

Како и да е добра е стварно, :)

П.С. Барав и на Имдб детали ама не најдов...

:vozbud::vozbud:
Damn, this one's good.

Цела епизода беше возбудлива, не паузирав ни за момент, ма не ни трепнав.:D Единствено приказната за Анхел и Лагуерта ми е побледа, ама гарант ова е подготвување за нешто големо во врска со нив.
За Декстер ..... ова е премногу. Џулија Стајлс има некоја ептен fucked up позадина, ќе видиме што како е.

П.С. Само мене ликот на Џулија ми е за Декстер, ко
Соњечка за Раскољникова?

На децата мртов ладен им вика: I am sorry for your loss, а со оваа сочуствува? Абе ај..
Kill the bitch already.

Одлична глума на Џулија. Секоја чест. Одбрале совршена актерка за улогата а и сезонава е се по intense од недела во недела.
Ме копка ептен Квин до кај ќе оди и што ќе успее да постигне на крај а попатно си креирам можни сценарија за улогата на Лумен и што таа ќе му донесе на Декстер.
Браво за епизодава, пак ќе кажам. Каде каде, подобра од претходните три.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom