Девојките и колите...

абе ако можеш да имаш јаки коли ќе имаш и јаки женски

Дефинитивно жените бе видите какви се аууу не ни ги приметив колите покрај таа убавина и сексипил :)

Зашто споредувате коли и жени? Различно е тоа иако и двете работи ви причинуваат задоволство ама не споредувајтеее:pipi:

Леле Батерфлај колку те сакам!!! Ти си ем девојка ем имаш кола! ТоБ!!!

Што ако ги имаш колите кога немаш девојка да качиш во нив ..
А да ги имаш сите девојки не ти треба ни кола ни стан

Ако гледаме од чист материјалистички аспект дај ми само една од овие коли и ќе ги имам сите женски на сликите.

Да пологично е колите да ги земеш...со нив ќе имаш 100 пати повеќе девојќи од овие :)

Ја не би ни колите, ни девојките.
Али она сунѓерчето од седмата слика како ќе им се најде на стопаните за чистење по дома, пуууу, мераци.....:pos:

Суштината на рекламите е дека.. Девојките одат со колите.. магнетизам..
Ама не смее да се сфати буквално секако.. добра кола ти е како предност фигура во шах, ако не знаеш да играш џабе.. :pos:

За мене кола. Ама ипак ќе си го задржам и југото :pos:

Abe mazi da ste da ve soberi nekoja devojka so dobra kolaa a vie da uzivate,nikakov trosok i taka barem ednas nedelno-devojka so kola,barem 4e imate razli4ni devojki so razli4ni koli.Neli taka e poubavo?:wink:

kolitee definitivno. imas da izbiras edna devojka ili edna kola so koja mozes da imas poveke devojki. ili ftor slucaj: ako ja izberes kolata mozes da ja prodades,a koga stanuva zbor za devojkata e nelegalno:).

Абе колите бре, со ваква кола, и Адриана Лима ке ја извозам.

vidi sea, ja bi zemal kolite a so kolite ke si dojdat i zeni, znaete kolku zeni idat po koli, pogotovo na moja vozrast...........

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom