Девица до прва брачна ноќ

• Креатор на темата Креатор на темата The`bItCh
  • Време на започнување Време на започнување
Браво Ема. И јас истото го велам. Нека си проживеат луѓето пред брак.
Е на пример. Некоја што се чувала до првата брачна ноќ, што ќе прави ако се разведе и сака повторно да се омажи. :pos::pos: Ај да ја видам сега како ќе се однесува во врска со чувањето. Значи и пропаднала младоста за ништо. Го чувала свечениот момент за принцот, а тој ја откачил. :nesvest:

dobro porano taka bilo., vo turcija seuste e taka
Примеров со Турција ти го прочитав и во некоја друга тема,но тоа е друго ова нашево е друго,што би се рекло нив верата им го налага тоа но не биди толку сигурна или сигурен ватевр во тоа,зашто нив анусчињата гарант им се веќе расцветани а и таму веќе не држи вода оноа девица до прва брачна ноќ.
Иначе,многу глупо размислување!

Dabe a ako umram pred da se omazam, kaj ke umram nemazena pa kapak i devica. Nema sansi zatoa seksaj se dodeka si mlad zivotot e kratok
:toe:

Losha stvar e devica do prva bracna nokj. Nema nikad da znaes kako izgleda toa vo realnost. Ne e dobro so eden decko ili edna devojka, treba malce da se proshara da se vidi kako e so kogo e. Bashka mozda kje se zaljubis vo nekoj pa nema da se mazis so nego kje raskinesh. Sharanje so usul :). Posle da ne se lechime od STD :)!

Не брее какви девици! Ги оправдувам само оние крајно религиозните да немаат односи пред брак. Иначе, заеби ти невиност до прва брачна ноќ :) Замисли да се чуваш до прва брачна ноќ а си се омажила со тип што има проблеми со ерекција :vozbud: Треба да се имаат односи кога постои вистинска љубов и доверба. И возраст. :)

А што се постигнува со невиност до прва брачна ноќ???? wHAT'S THE PURPOSE????

Не јади гомна, многу ќе ти дојдат:poss:
Јас фин и добар,види она што ми збори,за на пластична ред се чека бе алооооо,и други гледаш кажуваат,сега е у мода да си невина,прашај го viktordojran
Ќе ме бараш ти,ќе ме нема :pos:

А каде тоа, ако смеам?:icon_neut

Во клинички центар и некои од приватните ординации.
Само изразував иронија за затупените, од времето надминати сваќања.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom