Девица до прва брачна ноќ

• Креатор на темата Креатор на темата The`bItCh
  • Време на започнување Време на започнување
Shienje: 300e gotovo za 3h!(beshe 200 pred godina dena ama sega e na moda i e poskapo)
Chistenje: 200e gotovo za 3h!
bez kartoni i potpis od roditeli!
Sve na sve remont na vagina koshta edna liljakova i za eden den vi e 'KO' nova!:smir:
Udri brigu na veselje sad!

Невиност до БРАК

баш ме интересира што мислите за тие што чекаат прво да стапат во брак па потоа да изгубат својата невиност.
познавате ли некој/а што ја чека својата прва брачна ноќ за да ја изгуби невиноста????

мислам има таква тема. .. иначе секој има свое мислење за тоа. .. но јас сум за не. . тоа било у 19 век.. :S

nope gluposti se toa i vo 19 vek mislam nemalo a kamo li sea!

Zavisi do karakterot.Ama sega nikoja ne se ostava da bidi devica do prav bracna nok:toe:

Индивидуална работа.Некој сака некој пак не.Јас мислам дека не треба. Ако ти се сака уживај.Животот е премногу краток да се игра шах.

Zavisi do karakterot.Ama sega nikoja ne se ostava da bidi devica do prav bracna nok:toe:
за ова си во право која може да истрпи без секс додека се омажи и обратно кој е тој маж што може без секс додека се ожени:toe:.

за ова си во право која може да истрпи без секс додека се омажи и обратно кој е тој маж што може без секс додека се ожени:toe:.

А да претпоставиме дека некоја се чува до прва брачна ноќ. И наоѓа некој конзервативец којшто има трпение да ја чека. Се засакуваат , си одговараат, владее слога и ерба меѓу нив. И ете...бидна свадбата, ај нека им е честито....и прва брачна ноќ......и сексот....тапаааааа никој не ужива, девојкава сака софтсекс, а дечково испаѓа дека сака малку погрубо. делуваат како раштимана плоча ....и...што потоа???Мислите дека бракот ќе опстане?? No way Pedro!

Поука- Секогаш пробај па купи!!!!

Познавам една таква...девица беше на прва брачна ноќ...ама типкава таква си беше....не излезена цел живот од дома и, диско и беше непознат поим, а камоли дечко......:tapp:
Според мене, нема ништо посебно во тоа...порано било така да, ама сега?! А и нема потреба!

Секој има право на свој избор и тоа треба да се почитува. Сепак, мислам дека во денешно време нема тоа многу логика. Сексот е дел од врската и многу нормална работа и не се прави некоја којзнае колку голема фама околу тоа.
Со оглед на тоа што порано бракови се случувале и на 18 -19- 20 години, нормално дека имало и девици до прва брачна ноќ. Мислам дека веќе одамна тоа е изгубено и таквите се права реткост.

Како и да е, сепак мислам дека тоа е индивидуален избор, но не гледам некоја логика во тоа девица до брак.

А да претпоставиме дека некоја се чува до прва брачна ноќ. И наоѓа некој конзервативец којшто има трпение да ја чека. Се засакуваат , си одговараат, владее слога и ерба меѓу нив. И ете...бидна свадбата, ај нека им е честито....и прва брачна ноќ......и сексот....тапаааааа никој не ужива, девојкава сака софтсекс, а дечково испаѓа дека сака малку погрубо. делуваат како раштимана плоча ....и...што потоа???Мислите дека бракот ќе опстане?? No way Pedro!

Поука- Секогаш пробај па купи!!!!
можно е се е можно но тоа е многу ретко.

Јас мислам дека подобро е да се има секс пред брак за да си видат колку си са способни можеби на некого нема да му биде по чејф па ќе си може да си прекине

Абе сирење да купиш го пробуваш па не жена или маж.Да познавав таква девојка и баш како што кажа Pravnice се разделија.Со сексот луѓето уште повеќе се зближуваат.Но тоа е личен избор и кој/а сака нека се чува.

Секој со своите убедувања. Јас не сум воодушевена од идејата. Не дека ми е примитивна или пак дека сум ептен по мода терање, ама „чувањето на невиноста“ ми е само уште еден начин да се убие нешто неверојатно човечно и убаво. Сексот не е привилегија и не е ненормален. Сосема и природен и според тоа нема зошто да се креваат толкави фами околу него и околу „првиот пат“.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom