aбе јас си ја гледам на А1 ак ја потрефам т.е. ак се вратам рано,а деновиве се враќам пошо е мн студено
добра е серијана,ама на моменти ми забегвит од реалноста
Сите супер глумат и сите ми се допагаат..Ме нервира таа беспрекорност кај Бри многу...Ева е срцка...Сузан ми е многу интересна...Линет е гревче со куп деца....И Иди е добра знае да насмее
I mene Bri mi e omilena!Ja obozavam taa nejzina ladnokrvnost...
Inaku poslednava sezona ke ima pomalku epizodi poradi strajkot,nema da ima 22,isto i za Supernatural i drugi...
Ja dogledav 4sezona i zavrsuva kako po 5god.site domakinki gi pokazuvaat i Suzan na kraj ja davaat kako vlaga doma i vika"honey" i se pojavuva nov nepoznat maz,ne e Majk!!!!
Сите ми се срцки! Секоја домаќинка е посебна на свој начин и сите знаат да ме насмеат со нивните глупости. Сеа ги глеав на А1 пак кога ги даваа, стварно ме опуштаа, дај нека им текне веке да ја дадат и новата сезона..ДЕСПЕРЕЈТ ХАУСВАЈФС - ЗАКОН СТЕ!!
Серијата на почетокот ја следев,после кога како ќе ја фатам.
Инаку најзакон лик ми е дефинитвно Сузан т.е Тери Хачер.Се пронаоѓам многу во нејзиниот карактер.Мора да истури,изгори нешто,не ја бива за готвачка,таква е несигурна а темпераментна - а бе иста јас.
Инаку Џејмс Дентон односно Мајк....немам коментар -:back:
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.