Денес ја гледав и 11 епизода од 4 сезона.
Јас ги симнувам од нет а за на нашиве телевизии ,ќе почекаме,ваљда ќе чекаат сите епизоди од 4 сезона да ги пуштат па тогаш.
Ко прво мислиш на 10та епизода од 4 сезона, бидејќи таа беше најновата(последна) и беше давана во Америка на 6ти Јануари. За жал нови епизоди нема. Има штрајк на пишувачите и сеуште трае. Се додека не дојдат до некаков договор голем број од шоута нема да имаат нови епизоди, многу шоуа се прекинати целосно, а сезоната може, а и не мора да продолжи како четврта сезона, или може да ја именуваат ко петта сезона. Мене подобро ми изгледа првана опција каде што без разлика кога ќе прекине штрајкот, треба да ја довршат цела четврта сезона дека вака е многу глупо и мистеријата ќе треба да ја продолжат во петта сезона кога уште од почеток беше убаво направено, за секоја година една голема мистерија.
Инаку серијата ми е смешна на позитивен начин. Без разлика што се случуваат најразлични нереални работи, во серијата нема многу да видиш тагувања околу тажните работи, повеќе ќе се изнасмееш на какви работи им истекнуваат за да ги поправат или да ги преболат истите.
Мислам на последнава епизода, сцената со Бри,Сузан,Орсон,Енџру и оној поправачот на куќи(заборајв името) беше закон! Се изнасмеав на каков чин и текна на Бри за да и го поправи кровот оној.
А и меѓу-сцената со Бри и Енџру
Andrew:You're pimping me out for a new roof?
Bree: And windows!
Потоа Линет кога рече "I'm running out of Ida"
У правење фаци омилена ми е Бри и посебно се изнасмеав на последнава епизода кога оној ја одби да и поправи куќата и оваа со строг поглед се врти кон Боб и Ли... исто и фацата на Ли како наеднаш се промени. И кога дојде Енџру, и оваа се врти онаа насмевката шо ја напрај
Инаку секако серијата нема да беше интересна ако немаше добра глума и драматичните сцени кои најчесто и ги доделуваат на Линет.
Многу интересна серија онака да се релаксираш и да избегаш со мислите малку.
Последнава сезона највише ми се свиѓаше. Штета што почна штрајк ама што е тоа е. Се надевам дека брзо ќе заврши( штрајкот де)