Desperate Housewives

Која Очајна домакинка ви се допаѓа најмногу?

• Вкупно гласачи
    18
  • Гласањето е завршено на .

СпаЈдеР

DissentiveMoron202
Член од
1 март 2006
Мислења
3.201
Поени од реакции
52
Серијата на почетокот ја следев,после кога како ќе ја фатам.
Инаку најзакон лик ми е дефинитвно Сузан т.е Тери Хачер.Се пронаоѓам многу во нејзиниот карактер.Мора да истури,изгори нешто,не ја бива за готвачка,таква е несигурна а темпераментна - а бе иста јас.:icon_lol:

Инаку Џејмс Дентон односно Мајк....немам коментар -:vozbud::vozbud::vozbud::back:

Уф каков е и каков секси глас има.
Се пронаоѓаш во нејзиниот drama queen карактер? И кога се е совршено она пак ќе најде работа за која би се бунела и би направила хаос. :)

Инаку ги пратам, во главно интересни ми се смешните сцени. Ги неќам премногу драматичните сцени :)

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Се пронаоѓаш во нејзиниот drama queen карактер? И кога се е совршено она пак ќе најде работа за која би се бунела и би направила хаос. :)

Инаку ги пратам, во главно интересни ми се смешните сцени. Ги неќам премногу драматичните сцени :)
Плус тоа.
Мислам дека нејзиниот лик го правеле според мене,само што е постара и има дете.:icon_lol::icon_lol:

Ј

јовица11

Гостин
Едвај чекам нова сезона сега од септември,4 та заврши одлично,Can't wait:tv:

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
јас ни 4 ја немам гледано, одвај чекам да почне на А1 од септември, јас на А1 си ги следам ио не се брзам нигде

Член од
15 април 2008
Мислења
20
Поени од реакции
2
Габи ми е најсимпатична....И Сузан е добра, ама ликот и е многу збркан и стално влага од еден проблем во друг....Бри ми е многу некако многу порцеланска, а Линет не ми е симпатична ама па многу добро ги решава работите и нема шанса на крај да не излезе како победник од ситуација.... Фина серија, ја изгледав цела пред некое време.

Член од
15 април 2008
Мислења
20
Поени од реакции
2
Едвај чекам нова сезона сега од септември,4 та заврши одлично,Can't wait:tv:
Со четврта сезона завршува серијата, нема повеќе....На крај кога даваат снимка као "5 години подоцна"...ако го имаш гледано и ова тогаш она што ќе го даваат од септември на А1 ќе биде некоја реприза, верувај, сигурно нема повеќе...

Член од
18 март 2007
Мислења
570
Поени од реакции
78
Со четврта сезона завршува серијата, нема повеќе....На крај кога даваат снимка као "5 години подоцна"...ако го имаш гледано и ова тогаш она што ќе го даваат од септември на А1 ќе биде некоја реприза, верувај, сигурно нема повеќе...
Зошто зборуваш кога не знаеш? :pos2::pos2:
Многу ме насмеа постов.
Не само што ќе има петта сезона (која ќе започне 28 септември и за која направија феноменални реклами), туку ќе има и до седма сезона скоро загарантирано. Имаат потпишано договор до 2011.

Очајни домаќинки беше НАЈГЛЕДАНА скриптирана серија за минатата сезона, стварно мислиш дека ќе ја прекинат? :pos2: Гарант ќе трае и после 2011, сапуница е, ако нема 10 сезони ја глава да скинам...

*MajA*

I love myself...sometimes I don`t
Член од
22 април 2008
Мислења
215
Поени од реакции
8
Зошто зборуваш кога не знаеш? :pos2::pos2:
Многу ме насмеа постов.
Не само што ќе има петта сезона (која ќе започне 28 септември и за која направија феноменални реклами), туку ќе има и до седма сезона скоро загарантирано. Имаат потпишано договор до 2011.

Очајни домаќинки беше НАЈГЛЕДАНА скриптирана серија за минатата сезона, стварно мислиш дека ќе ја прекинат? :pos2: Гарант ќе трае и после 2011, сапуница е, ако нема 10 сезони ја глава да скинам...
Tи верувам Игоре, ако не за друго за Очајни домаќинки знам дека имаш право :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::back::back::back:

Член од
13 август 2007
Мислења
672
Поени од реакции
19
Габи наравно многу добро глуми...
али мн ми се допаѓа смислата во сценариото на бракот помеѓу линет и том, кавги искушенија сплетки и све шо носи еден брак, а толку се сакаат...

Ј

јовица11

Гостин
Па како... :back: Се знае кому се верува...
Игор за претседател!:smir:
Многу ми е смешно кога ќе прочитам некој избацен пост како горенаведениот дека 4 била последна сезона,дајте луѓе кога веќе не сте информирани не пишувајте,читајте си само,нема да ви шкоди.

Kajgana Shop

На врв Bottom