Колку само нема везе дека сцената е жешка. Мене ми е повеќе смешна, се згазив од смеење кога се степааПред да заболе од грипот, Тери сними прилично сочна епизода во „Desperate Housewives“ во која таа и Дана Деланеј, која ја глуми нејзината соперничка Кетрин, одглумија жешка "chick-fight" сцена во када полна со пенлива купка.
Аман од нашите необразовани новинариПред да заболе од грипот, Тери сними прилично сочна епизода во „Desperate Housewives“ во која таа и Дана Деланеј, која ја глуми нејзината соперничка Кетрин, одглумија жешка "chick-fight" сцена во када полна со пенлива купка.
гревот пак бремена со близнаци... се растурив од плачење коа викаше дека не ги сака"Дали маж ти има гради?"
"Не"
"Тогаш ти ќе бидеш единствениот бар во градот!"
Линет Скаво rocks!
Ни Габи не беше помалку смешна кога се избаци во дискотека
Комедии се.
Нема баш секоја недела нова епизода, оваа имаше пауза, имаше музички награди( која Џ. Ло. падна, тие мисла дека беа)Абе да не знае некој зошто деветтата епизода од шестата сезона нема излезено(торент)? Нели секој понеделник има по една епизода, сега гледам уште ја нема деветтата
Да не окажам пред време кои се жртвите, ќе кажам само дека се 5, барем така кружи по форумите :nesvest:Eте се случи авионската несреќа.
Ама кои се жртвите e знак прашање. Орсон, Карл или Бри?
Раката крвава беше машка, се надевам дека е маж, а може жртви ќе се и двајцата љубовници на Бри. Голема загуба за серијава ќе е ако е тоа Бри, затоа се надевам и неверувам дека таа е загината.
А и никако не ми се сврзуваат работите за кој е убиецот на девојчињата во предградието. Некако не ми доаѓа да е новиот сосед. Ако е тој, ништо интересно. Се мислам дека е некој друг.
Кетрин отсекогаш ми била одвратна, а во оваа сезона посебно. Нека оди во лудница и нека не замара