- Член од
- 28 март 2010
- Мислења
- 1.310
- Поени од реакции
- 377
Честито победа и од мене!
Напротив, во Милано има 2 тима: Интер и Интер Примавера!:back:аххххххххххххххх.... идете кај др. Грозде со ИВО бомба да си закрпите анусот... ТОЛКУ ВИ ТРАЕШЕ, 2 години и ништо више... THERE'S ONLY ONE CLUB IN MILAN! ... Освоите една титула у ЛШ и мислите бога за МУ*А сте фатиле...
Највише што ме нервира кај вас (посерковци интерашки) е што мислите дека сте богови ако лани сте освоиле 3 титули...
ПОЗДРАВ ИЦЕ И ЛЕПО САЊАЈ! ХАХАХАХАХАХ.....
--- надополнето ---
Треба да се забрани пристап на форумов за луѓе кои од пред 3-4 години гледат фудбал...
За малцеПоследното дерби што се одиграло на 2 април било во 1967, а Интер победил со 4-0... Барем пола од ова да се повтори
ова е моментот кога треба од Малдини да ти пратам како крева, па ти да вратиш со нешто друго итн итн... па ќе се обидам брзо и ефикасно да ставам точка на “дискусијата“.
Дефинитивно не е гол.Ова е најдобро што можев да најдам на YT
0.13
Не се гледа од пречката, моеш да процениш само ако го замислиш обемот на топката
Мене ми се чини дека е на граница, мотав - враќав неможам да се убедам, повеќе сум дека не беше гол т.е. дека точно на време ја исфрла топката.
Некој што гледа повеќе нека ме поправи :helou:
Напротив, во Милано има 2 тима: Интер и Интер Примавера!:back:
И, подлго гледам фудбал од тебе, не се праи паметен...
ауу да бе, забораив дека и таму добивте газоплес...Напротив, во Милано има 2 тима: Интер и Интер Примавера!:back:
Го замолувам лично избубениот Васко повторно да ни ја каже прогнозата за времетоОпа сабота ќе гледаме убава утакмица.АЈДЕ уште една победа на ИНТЕР се разбира и одиме од -13 на +1!
Уште еден шегобиец кој после дербито се изгуби ко пиќенце .Победа на Билан секако!!!
и шегобиецот Кирче кој секад е спремен да јаде гомна коа Милан губи а после дербиво никаде го нема.Победа на Интер од 0-2 со головите на Пацини и Ето
Од сеа ти Маци душо ке ми кажуваш шо да пишам на лиФче,добар прогнозер си :tv:Миланези Ето нема да игра 100%,слободно лупајте ја 1 кој колку има:nesum:
за малце ја утна али следната ке биде така6:0 за МИЛАН:baeh:
Сам себе утепал.A вака?
Ке дојдам и јас со вас да глеам,ќе биде тоа опасно ДЕРБИ!^ Не го лажи човекот тоа е за Шалке. Со Билан не е интересно, боље со Киево да ја гледаме.