Derby della Madonnina: Милан - Интер 02.04 (3:0)

Derby della Madonnina: Милан - Интер 02.04

• Милан

Гласови: 57 38,8%
  • Нерешено

Гласови: 19 12,9%
  • Интер

Гласови: 71 48,3%

• Вкупно гласачи
    147
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
ibra znae vas da vi resava i nemoze sekoj da resava natprevari kako majstorot inzagi :nenene: ni eto ni nikoj do sea zato precutetesi sega :smir:
Значи дечко, што го мешаш Инзаги кога се направи споредба Ето и Ибра :)
И нема причина што да си прекутуваме:smir:

Член од
2 април 2011
Мислења
28
Поени од реакции
6
SHTO VI RECHEV JA ZA AC MILAN AAA A A ? GO POBEDIVME INTEROT OOOOOO FORZA MILAAAANEZIIIIII OOOOOOO GO ZEMAVME PEHAROOOOTTTT POBEDUVAMEEEEEEE ALE ALE OOOOOOOOOOOOO

@Lbaneso

Лаеш НЕ касаш !
Член од
19 ноември 2009
Мислења
2.425
Поени од реакции
798
АБЕ ШИТЕРАШИ што ви е ај смирете се :baeh:
SASUKE :pos2: брат звер си:back:

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Милан одигра многу подобро од Интер и заслужено победи.

Милан слободно на следната утакмица Ибра може да го седнат на клупа,не им треба само им смета :)

Член од
8 декември 2010
Мислења
511
Поени од реакции
131
Значи дечко, што го мешаш Инзаги кога се направи споредба Ето и Ибра :)
И нема причина што да си прекутуваме:smir:
da tocno se pravi sporedba ibra-eto (segasno vreme) eden kaza deka eto ne gi resi dvata vazni natprevari od mn lesni sitoacii ovaa vecerva i so juve a ibra vas ve resi i togas se pojavi eden interista neznam dal bese ti ili koj i da e mi e maka da prelistuvam i kazuva za minatoto i koga praime vejke muabet za minatoto ete vi go inzagi

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
:pos: :pos: :pos:

Кој сака на аватарче ? :)
2:1 точен за Милан се разбира :)
Пато и Боатенг стрелци за Милан, а за комшиите на чело со мерда Лео се разбира Ето

--- надополнето ---

јас сакам на аватарче на 1 месец :) бива?
Договорено :)

создравје да си го носиш :)

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
da tocno se pravi sporedba ibra-eto (segasno vreme) eden kaza deka eto ne gi resi dvata vazni natprevari od mn lesni sitoacii ovaa vecerva i so juve a ibra vas ve resi i togas se pojavi eden interista neznam dal bese ti ili koj i da e mi e maka da prelistuvam i kazuva za minatoto i koga praime vejke muabet za minatoto ete vi go inzagi
Не сум бил јас :)
Иначе да ги реши од пенал и цела утакмица имаше вкупно 2 шута кон Цезар, секоја чест :)

eMilanist

Ursus domesticus
Член од
27 септември 2007
Мислења
2.401
Поени од реакции
1.829
Убава победа а....онака колку да се знае.
Малце ми е криво што Робињо промаши неколку зицери....вечерва да играше Инзаги барем 20 мин на местото од Робињо ќе имаше хет трик.
Ето...играше вечерва?

Член од
8 декември 2010
Мислења
511
Поени од реакции
131
Малце ми е криво што Робињо промаши неколку зицери....вечерва да играше Инзаги барем 20 мин на местото од Робињо ќе имаше хет трик.
Ето...играше вечерва?

Tiago silva go imase staveno vo sorcevite ko zavrsi natprevarot mu go predade na leonardno da mu se najde za nekoj dr natprevar :pos2:

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.263
Поени од реакции
2.260
Што е бе пичиња, што се попаливте, почнавте и да си честитате титула. Патетични сте, само тоа да знаете. Бирајте каква кладба сакате, во што сакате, колку сакате, јас велам дека НЕМА да освоите сериа А. Не оваа година...

Ето...играше вечерва?
И да ви судеа уште еден пенал пак ќе имаше хет трик(на судијата :icon_lol:)!

Џенаро Гатузо

Pippo per Sempre
Член од
3 јануари 2008
Мислења
2.797
Поени од реакции
38
Мислам дека мора да се постави тука сликата од КОРЕОГРАФИЈАТА со Лео пичкетината продадена све да му умре...ги утепавме на терен заслужена победа како солза.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.702
Поени од реакции
48.984
Tiago silva go imase staveno vo sorcevite ko zavrsi natprevarot mu go predade na leonardno da mu se najde za nekoj dr natprevar :pos2:
пфф не било проблем да стварно Тиаго Силва го ставил во џеб, тука нема срамота, трагичното е што Абате го стави во џеб, а уште поинтересно е што Абате му ги даде и на Занети првите показатели за пензија и тоа неколку пати. Сеа, ја би сакал да кажам дека Абате е толку звер од играч, ама пореално е да се каже дека овие беа изгубени тотално.

Иначе, за утакмицава нема што многу да се произнесуваме, гол во рана фаза е 90% завршена работа , тука ти се цепи концепција, поставеност, морал воља-све, ретко кој се враќа, а овие не се не помачија, шансите им беа по панични грешки на дефанзивата на Милан кои да не се десеа можеше да се случи цело прво полувреме уопште шут на гол да немаат.
Бог знае па што им беше кога си ја оставија цела десна страна непокриена онака на “изволте’’, за да може да хара по неа кој стигне....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom