Што е бе пичиња, што се попаливте, почнавте и да си честитате титула. Патетични сте, само тоа да знаете. Бирајте каква кладба сакате, во што сакате, колку сакате, јас велам дека НЕМА да освоите сериа А. Не оваа година...
И да ви судеа уште еден пенал пак ќе имаше хет трик(на судијата )!
А што мислите дали имаше пенал за Милан кога Маикон играше со рака?
Јас мислам дека тука можеше да се досуди пенал ама прогледа низ прсти судијата само за да гледаме поинтересно дерби.
Што е бе пичиња, што се попаливте, почнавте и да си честитате титула. Патетични сте, само тоа да знаете. Бирајте каква кладба сакате, во што сакате, колку сакате, јас велам дека НЕМА да освоите сериа А. Не оваа година...
аххххххххххххххх.... идете кај др. Грозде со ИВО бомба да си закрпите анусот... ТОЛКУ ВИ ТРАЕШЕ, 2 години и ништо више... THERE'S ONLY ONE CLUB IN MILAN! ... Освоите една титула у ЛШ и мислите бога за МУ*А сте фатиле...
Највише што ме нервира кај вас (посерковци интерашки) е што мислите дека сте богови ако лани сте освоиле 3 титули...
ПОЗДРАВ ИЦЕ И ЛЕПО САЊАЈ! ХАХАХАХАХАХ.....
--- надополнето ---
Треба да се забрани пристап на форумов за луѓе кои од пред 3-4 години гледат фудбал...
Ова е најдобро што можев да најдам на YTШто бидна со ситуацијата кога Абијати ја извади од гол линија или не ја извади ???
. THERE'S ONLY ONE CLUB IN MILAN!
Робињо му се смилуваше на Цезар, ќе го избацат од репрезентацијаНе заслуже Милан 3-0 да тепа... 6-0 требаше ама ајде.
!
Бобац, мора во секоја манџа да те има а?Боби[Мкд];4192634 напиша:Ќе преживееш бене dude a? ЧДЧД
Или да те поставиме на suicide watch?