Дим4е
NZT-48, want some?
- Член од
- 24 октомври 2007
- Мислења
- 7.276
- Поени од реакции
- 8.419
Па поубаво не ни гледај тогашИнтер
Па поубаво не ни гледај тогашИнтер
Има организирано веќе. Иди во Фан Клуб: Интер, запиши се на листатаИма некои најави за групно гледање? Сакате да се организираме?
ја знаеш групата : Многу си духовит, ко да си лапнал дух, сета среќа што не си курназ ?^ Не го лажи човекот тоа е за Шалке. Со Билан не е интересно, боље со Киево да ја гледаме.
според изјавиве изгледа и тоа бил,затоа се осеќа заебано^ Епа да не си случајно и курназ? :kez:
Па фала богу нема да ти биде интересно... и јас да знам дека утре мојот клуб ќе го јаде немиен нема да ми биде интересноАбе коа веќе планирате да удрите сеир, барем смислите нешто интересно маме му ебем, да се насмееме сите...
А како можи поинаку да го јади освен ''немиен''?Па фала богу нема да ти биде интересно... и јас да знам дека утре мојот клуб ќе го јаде немиен нема да ми биде интересно
Хаха, сачекајте, дан земете сите неколку слободни денови после утакмица... Станавте симбол на самодовербата тука на форумПа фала богу нема да ти биде интересно... и јас да знам дека утре мојот клуб ќе го јаде немиен нема да ми биде интересно
Кога сме кај ретардираноста, како си ти Сасуке?Боље на самодоверба него на ретардираност.
:tv: