Денешните жени...

Дечки ај да не се казнуваме, да дискутирате по темава м? Избришав 40 мислења офтопик, следен офтопик добива казнени поени.
Фала и пријатен разговор на тема Денешните жени (околу истата подоцна ќе се изјаснам) :love:

Ај да бидеме реални, жените шо не знаат шо сакаат не знаат, во тоа лично се имам уверено многу пати, ова било одсекогаш така и така ќе остане.
А за тоа дека се курви/спонзоруши и такви срања си можат бе, кога има леки машки зошто да не ги искористат ?
Мене да ми застани некоја јака типка постара од мене 15-20 со некое Ламборџини и ме викне, и шо јас ќе ја одбијам, не нормално дека нема.

Жени како жени како минатото така и денешното само разликата е минатото жените се со традиционални вредности од мајките или од бабите што ги следат примерот,а денешното се модерни некои со и без либерални сфаќања и не ги следат по примерот од мајките или бабите ами ги следат преку фејсбук,MTV со Леди Гага и Бијонси има и такви по српски турбо фолк со напрчени муцки.Како и да е, не ми пречат нека прави што сакаат само нешто не можам да разберам како жените не сфаќаат дека мажите не умеат да читат нивните мисли и нека кажат што наумила или што сакаат зарем не ви е толку тешко оти сите сме луѓе некои се нетокму ,некои се фини,некои се шармантни,некои срамежливи и се друго тоа жените нека отворено што им пречат или да советува или пак да изкаже мислења белки не е толку тешко.

Ај да бидеме реални, жените шо не знаат шо сакаат не знаат, во тоа лично се имам уверено многу пати, ова било одсекогаш така и така ќе остане.
А за тоа дека се курви/спонзоруши и такви срања си можат бе, кога има леки машки зошто да не ги искористат ?
Мене да ми застани некоја јака типка постара од мене 15-20 со некое Ламборџини и ме викне, и шо јас ќе ја одбијам, не нормално дека нема.
Што зборуваш бе ? хаха
Вака значи,за курви може сите да бидат али спонзоруши не. За да една биде спонзоруша треба да има спонзор, да и купува облека,да ја носи на ручеци,да ја шета Париз ваму таму ( барем јас вака сфаќам дека е вистинска спонзоруша) Е за да биде таква спонзоруша треба и така да е научена на живот,(татина принцеза па сеа сака да си продолжи малце на гага), А ако таа оди со него ради тоа што возел ауди,бмв,астон или не знам што е таа е курва.Санкир ќе и ја препише колата нејзе или пак парите негови нејзе ќе и ги даде.Таа секако ќе му даде и без да и купи нешто бидејќи премногу ќе е восхитена од автомобилот или од флашите во диско.А вистинската спонзоруша ќе го цеди ќе го цеди и на крај ќе одлучи дали ќе му даде или не.Заклучок, тие што мислат дека можат да глумат спонзоруши се лажат, со мн малце се купуваат ама кога ќе видиш на крај тоа не се спонзоруши туку к...ви.

Ај,ај не вреди да продолжиме темата да не ги навредиме понежниот пол бидејќи според мене не постои курви туку такви какви што се повеќето се фини сепак уште треба многу да научат своите вредности и нека следи пример на една келнерка од видео-клипот таквите жени се вредни . И слушнете музика :)

Се откажав од читање уште во првите страна-две кога пиша некој дека меѓу другите наведени особини жениве биле и наивни :facepalm:
Аце брату, забоде право во центар. (y)
Значи за жените може да кажам дека се СЕ, само наивни не. Знаат они многу добро што сакаат, само од жена до жена зависи како и на кој начин ќе стигне до тоа што го сака.

Иначе и јас сум со тоа мислење дека голем дел од жените се несфатени (не сите значи, не генерализирам), а нарочито кога се во ПМС. Тоа на екскурзија најдобро го осетив.
-Ивана шо праиш?
-ИЧ КУР ДА НЕ ТЕ БОЛИ!!!!
И ред други примери... :D

Ај сега поопширно шо мислам. Инаку ќе пишам во моментов шо мислам, оти искрено немам мн мн размислувано, зато шо попрво се обидов да го сфатам настанокот на универзумов пошто ми се виде како полесен :D

Како што постојат машки абдали, постојат и женски абдалки. Fuck-т е дека ептен е тргнато на курветана. Е сега некои ќе ме осудат абе види, курвата е некоја што наплаќа за услугите, овие се рембаат ради кеф, пошто знаеш либерализам, слобода, ау амерички срања и така натака. Само шо финтата е дека голем дел од тој ремб гледа низ призмата на материјалното, што секако тоа го искористуваат таквите машки кои ја пронашле формулата нели за да си го задоволат тој интерес, кои секако не ги оправдувам ниту нив, али нивни живот, како и на жените.

Она што конкретно мене ме попиздува е се почестото бегство кон ефтини вредности, замачкани приказни и полнење его потреби, зато шо некој претходно им збрцал па као демек ги разочарал во нивната безгрешност. Мнозинството значи, еве зборувам конкретно од социјалните мрежи, значи не СИТЕ, но мнозинството, се дразни и мастурбира на приказните од лешо кои обично опфаќаат признание на некаква си машка грешка и липање околу истата што секако постигнува заситување во очите на КУТРАТА НАИВНА девојка (па така желбата да се биде наивна девојка им е многу јака и потребна, за да си замачкаат реалноста), шернуваат некои си кукла од памук, лепешки од лајла и слични ми ти авторки кои ја опејуваат на толку ниско ниво љубовта што искрено ми се гади и од напишаното, и од споделеното, па и од соживеаното на личноста со истиот текст. И некогаш си велам, ме боли к.. нивни живот, ама ептен ми се идиотски тие постапки и повторно ќе си речам-Абе.........за гревотичка. И што е најтрагично нештово постана тренд, се форсира женската безгрешност, се потенцира машката срањетост, па така се добиваат крилата со кои летаат и летаат, без осет за височината и можноста да нурнат и да сибат мајката кога тогаш.

Кај машките е многу полесно решено ова прашање. Ако машко се дразни на истиве работи или е педер, или е глуперда, трето нема.

Абе некако ко да не сум задоволен од постов и ко да имам уште, ама ме мрзи да размислувам, плус немам попаметна работа, че мислам за денешниве жени, тама се најадив, се напив ко човек и ми стивна глава :) Доста е засега.

Кутрите :place:...
Затоа феминизмот ке ви ги крене акциите преку небо :icon_lol:[DOUBLEPOST=1416354608][/DOUBLEPOST]
Чесни и искрени . Наивни и самостојни. Мој совет до жените : доста бевме добри, почнете да ги газите гнидите додека не станале вошки. Видете какви теми отвараат.
izvini-ribo.jpg

Феминизмов ви влијае ко исто ко верски радикализам. Земете организирајте да се борите се за своја држава каде што мажите ке ги чувате у кафез за приплод.

Јас како експерт за оваа тема гледајки од неутрална страна а тоа е среден род во моментов можам да кажам дека:
Социјалниве мрежи ни ја ебаа мамата во овој случај. Имено, денешниве девојки просечни, убави, неубави 95% се убави кога се онлајн. Ќе извадат некоја убава слика, не дај боже нешо купачи од плажа да покажат се дешава следново. Настапува дел од машката попалена често дегенска но храбра популација, која што кај нас ја има во добар процент. Ќе и удри дегенот лајк по сите слики, ќе и пише тренутачно и ќе и сврти некој дебилен муабет на неразбирливо латинично писмо на zeskoto pice. Типката ќе се возбуди и ако е тапа ко типот што и муабети ќе одговара со da, ne, nz, od ekonomski da. Меѓувремено ќе и пише уште некој и она тогаш сфаќа дека околу нејзе се врти светот и крои планови да се пријави за мисица следната година. Можеби ќе излезе со некој од дегените и тогаш е момент кога и таа сфаќа дека дегенот уствари е дебил, пошо и него го боли кур он им има пишано уште на 150 други picinja, оваа му е само за да и го тури пиперот и ништо повеќе. Ќе се баталат по некое време ко ќе сфатат колку се неартикулисани и дегенот ќе си продужи со дегенските работи, а типката не дај боже со уште неколку такви дегени ако излезе тогаш сфаќа дека е крај на свет, маживе се сите исти дебили, она е мисица и не се замара више, па да и пише и некој нормален она ќе го отера после и тој у три лепе. По некое време ќе и текне на некој форум да отвори тема како од типот: Денешниве мажи, пошто на денешната жена и се остава премногу простор да ги стави сите мажи во ист кош.

Со една реченица објаснета ситуацијава “и на метлата да и ставиш 300 лајка ќе си мисли дека е џогер“ :D

Многумина од коментаторите овде се помлади од 20 години. Заклучкот е дека единствени жени што ги имате сретнато досега се вашите мајки, тетки, стрини. Другото го имате прочитано, чуено трета рака, видено на ТВ.
Затоа покротко малку со муабетите за курви и спонзоруши.

Абе добри се што ви е вас , ако не ви се свиѓаат бркајте двоцефки , сите кога искачате у град сите идете на тоа да се омрсам вечер и така се поставувате кон жените и за секс само , немора кога ке запознаш некоја одма да се фатиш со нејзе , покани ја да искочите ,на кафе , кино , одржувај контакт дали на моб. на фб и после како ке иде тоа е друга работа , не дека нема спонзоруши , курви и итн. ама тие од километар се забележуваат

Само да има повеќе по приземјени се ќе биде ОК а не да го купуваме од мала преспа...

Многумина од коментаторите овде се помлади од 20 години. Заклучкот е дека единствени жени што ги имате сретнато досега се вашите мајки, тетки, стрини. Другото го имате прочитано, чуено трета рака, видено на ТВ.

Пошто денешните курви/спонзоруши итн сите се над 35 години ... ок (Y)

Од 14 више си задавате цел лангелинче мое :)))

Има, има...со лопата да ги ринеш ;)[DOUBLEPOST=1416410204][/DOUBLEPOST]
Пошто денешните курви/спонзоруши итн сите се над 35 години ... ок (Y)

Од 14 више си задавате цел лангелинче мое :)))
Не баш. Уште од 25-26 стануваат такви.Тие на 35+ се веќе со стаж.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom