Ај сега поопширно шо мислам. Инаку ќе пишам во моментов шо мислам, оти искрено немам мн мн размислувано, зато шо попрво се обидов да го сфатам настанокот на универзумов пошто ми се виде како полесен
Како што постојат машки абдали, постојат и женски абдалки. Fuck-т е дека ептен е тргнато на курветана. Е сега некои ќе ме осудат абе види, курвата е некоја што наплаќа за услугите, овие се рембаат ради кеф, пошто знаеш либерализам, слобода, ау амерички срања и така натака. Само шо финтата е дека голем дел од тој ремб гледа низ призмата на материјалното, што секако тоа го искористуваат таквите машки кои ја пронашле формулата нели за да си го задоволат тој интерес, кои секако не ги оправдувам ниту нив, али нивни живот, како и на жените.
Она што конкретно мене ме попиздува е се почестото бегство кон ефтини вредности, замачкани приказни и полнење его потреби, зато шо некој претходно им збрцал па као демек ги разочарал во нивната безгрешност. Мнозинството значи, еве зборувам конкретно од социјалните мрежи, значи не СИТЕ, но мнозинството, се дразни и мастурбира на приказните од лешо кои обично опфаќаат признание на некаква си машка грешка и липање околу истата што секако постигнува заситување во очите на КУТРАТА НАИВНА девојка (па така желбата да се биде наивна девојка им е многу јака и потребна, за да си замачкаат реалноста), шернуваат некои си кукла од памук, лепешки од лајла и слични ми ти авторки кои ја опејуваат на толку ниско ниво љубовта што искрено ми се гади и од напишаното, и од споделеното, па и од соживеаното на личноста со истиот текст. И некогаш си велам, ме боли к.. нивни живот, ама ептен ми се идиотски тие постапки и повторно ќе си речам-Абе.........за гревотичка. И што е најтрагично нештово постана тренд, се форсира женската безгрешност, се потенцира машката срањетост, па така се добиваат крилата со кои летаат и летаат, без осет за височината и можноста да нурнат и да сибат мајката кога тогаш.
Кај машките е многу полесно решено ова прашање. Ако машко се дразни на истиве работи или е педер, или е глуперда, трето нема.
Абе некако ко да не сум задоволен од постов и ко да имам уште, ама ме мрзи да размислувам, плус немам попаметна работа, че мислам за денешниве жени, тама се најадив, се напив ко човек и ми стивна глава

Доста е засега.