Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Многу си паметен, ќе вртам на шега, сарказам и ќе испаднам супер. Објасни ако можеш ако не воопшто не цитирај. И јас можам да ти ставам фејспалм и потоа да не ти одговарам, демек не ме сфаќаш јас те зезам.@Enluna ☆ убаво име си одбрала. Те опишува максималноСамо нема врска со месечина.
А таман сакав да кажам колку се мили, слатки и фини денешниве жени ама јеб*га ќе се воздржам од коментар чим нема потреба од темава.Немаше потреба од темава. Имате милион теми на форумов каде можете да ги плукате, деградирате, објективизирате и што уште не!
за една јака фамилија во денешно време да опстојува треба да има силна жена,така да мислењето ти е претерано детско..........За жената да биде толку лоша/покварена како што кажувате, треба некој да ја предизвика за тоа. А пошто мажите се иницијатори на тоа, затоа и жената мора да се однесува како што се однесува.
А по зборењето на темава можам да приметам дека ви смета тоа што денес жените се многу посамостојни од порано, што си имаат свој став и мислење што не се робови на мажите и што си прават како нив им одговара и затоа зборувате само лошо. Не видов некој да каже нешто убаво за жената, а сите си имате по една или повеке покрај вас![]()
Ај читни уште еднаш шо сум напишала па збориза една јака фамилија во денешно време да опстојува треба да има силна жена,така да мислењето ти е претерано детско..........
ви смета/не ви смета..........бла бла,читкам мн убо`оАј читни уште еднаш шо сум напишала па збориТоа ми беше и поентата на муабетот, ама ти изгледа читаш на памет и што тебе ти одговара
![]()
Па да не не ви смета кога жената ви контрира??? Сакаш силна жена надвор, ама дома кученцеви смета/не ви смета..........бла бла,читкам мн убо`о
на кого му треба жена што ќе го навредува и влече за нос ? и не зборувам за таква насилничка силна жена..........Па да не не ви смета кога жената ви контрира??? Сакаш силна жена надвор, ама дома кученцеМислам дека не постои таква. Ако е силна пред други и дома ке ти покажува сила, а да ти наредува и влече за нос ке ти го повредува егото, така да пак ке излеземе на моето
![]()