Денешните жени...

@Enluna ☆ убаво име си одбрала. Те опишува максимално ;) Само нема врска со месечина.
Многу си паметен, ќе вртам на шега, сарказам и ќе испаднам супер. Објасни ако можеш ако не воопшто не цитирај. И јас можам да ти ставам фејспалм и потоа да не ти одговарам, демек не ме сфаќаш јас те зезам.
Тоа што јас мразам мажи за кои СИТЕ жени се курви не го побива фактот дека на светов има материјалисти. Смешно е и да се помисли тоа. А уште посмешно што се трудам да ти објаснам.

U-27g2teAsRVUqx46jg3l4QtvC_dMpUm1ADbOut-E6uteujX3ID4w85yMpFrgHRbTWR4_Wx_U2SHslpEJe8DWBfq0Rol=s1180

Денес го гледав Gone Girl и се надевам дека не се такви :pos::X3:[DOUBLEPOST=1416452567][/DOUBLEPOST]
Немаше потреба од темава. Имате милион теми на форумов каде можете да ги плукате, деградирате, објективизирате и што уште не!
А таман сакав да кажам колку се мили, слатки и фини денешниве жени ама јеб*га ќе се воздржам од коментар чим нема потреба од темава. ;)

Последно уредено:
За жената да биде толку лоша/покварена како што кажувате, треба некој да ја предизвика за тоа. А пошто мажите се иницијатори на тоа, затоа и жената мора да се однесува како што се однесува.
А по зборењето на темава можам да приметам дека ви смета тоа што денес жените се многу посамостојни од порано, што си имаат свој став и мислење што не се робови на мажите и што си прават како нив им одговара и затоа зборувате само лошо. Не видов некој да каже нешто убаво за жената, а сите си имате по една или повеке покрај вас :)

За жената да биде толку лоша/покварена како што кажувате, треба некој да ја предизвика за тоа. А пошто мажите се иницијатори на тоа, затоа и жената мора да се однесува како што се однесува.
А по зборењето на темава можам да приметам дека ви смета тоа што денес жените се многу посамостојни од порано, што си имаат свој став и мислење што не се робови на мажите и што си прават како нив им одговара и затоа зборувате само лошо. Не видов некој да каже нешто убаво за жената, а сите си имате по една или повеке покрај вас :)
за една јака фамилија во денешно време да опстојува треба да има силна жена,така да мислењето ти е претерано детско..........

за една јака фамилија во денешно време да опстојува треба да има силна жена,така да мислењето ти е претерано детско..........
Ај читни уште еднаш шо сум напишала па збори :) Тоа ми беше и поентата на муабетот, ама ти изгледа читаш на памет и што тебе ти одговара :D

Ај читни уште еднаш шо сум напишала па збори :) Тоа ми беше и поентата на муабетот, ама ти изгледа читаш на памет и што тебе ти одговара :D
ви смета/не ви смета..........бла бла,читкам мн убо`о

ви смета/не ви смета..........бла бла,читкам мн убо`о
Па да не не ви смета кога жената ви контрира??? Сакаш силна жена надвор, ама дома кученце :D Мислам дека не постои таква. Ако е силна пред други и дома ке ти покажува сила, а да ти наредува и влече за нос ке ти го повредува егото, така да пак ке излеземе на моето :)

Па да не не ви смета кога жената ви контрира??? Сакаш силна жена надвор, ама дома кученце :D Мислам дека не постои таква. Ако е силна пред други и дома ке ти покажува сила, а да ти наредува и влече за нос ке ти го повредува егото, така да пак ке излеземе на моето :)
на кого му треба жена што ќе го навредува и влече за нос ? и не зборувам за таква насилничка силна жена..........

Денешните жени се исто толку искомплексирани и фрустрирани како и нивните мајки, баби, прабаби, прапрапрабаби...... и таму до праисторијата.
Само што денес имат право јавно да кажат и покажат колку се исфрустрирани и искомплексирани, инаку на еволутивен план ништо ново. Таа е матрицата, врежана во малиот мозок и од тоа бегање нема.
Чат пат некоја дели, ама една ластовичка не ја прави пролетта. Дури и мислам дека ебола вирусот повеќе еволуирал за овие 20 години отколку цел женски род за цело време од нивното постоење до ден денешен.

Зборов курва како Добар ден го кажувате, браво бе мажи. Сега фали @Sussaro на темава да скоцка еден долгометражен пост, што се изменило во изминативе две три години од кога се немаме карано на темава :)

убај, нежни, мили домаќинки, тро неразбрани, тро будали - цвеќа за мирисање.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom