Денешните жени...

Чесни и искрени . Наивни и самостојни. Мој совет до жените : доста бевме добри, почнете да ги газите гнидите додека не станале вошки. Видете какви теми отвараат.
само учи ги така 100 пати подобро ке се разбереш со маз одколку со зена што мозе зена да ти направи најлош непријател не мозе да ти направи
има некои расипани покварени до срз

aVQKxbd_700b_v1.jpg

a8b07VQ_700b.jpg
ФАШИСТУ ЕДЕН ! :mad:

не мозе човек да ве рабере бе се срекавам со една сеа моемнтално 3-4 пати излеговме се океј
и ја прашувам 2-3 пати на што сме сакаш врска едно друго да не се гледаме повеке и оваа 2-3 пути ми одгововара па незнн незз ни јас што сакам и ајде нека ве рабере некој

со праиме коа ке ви падне стандарот после 30 со праиме тогас а зени???????????

Абе шо се замарате со вакви глупости? Вакви биле жените онакви биле незнам какви биле... Се зависи од тоа во каква околина човекот (дали маж или жена) растел и учел, од друштвото околу него, од родителите пред се' и од ситуациите низ животот. Генерализација не може да се направи. Ги има секакви, односно не' има секакви.

Па жените се исти ко и мажите денес. И едните и другите се глупи, мрзливи, оговарачи и кодоши, лицемерни и завидливи, курви и спонзоруши, едино на овие од женска страна им додавам поише хистерија и поише тупење во решавање на било каква работа.

Па жените се исти ко и мажите денес. И едните и другите се глупи, мрзливи, оговарачи и кодоши, лицемерни и завидливи, курви и спонзоруши, едино на овие од женска страна им додавам поише хистерија и поише тупење во решавање на било каква работа.

неможеш да генерализираш

[DOUBLEPOST=1416334159][/DOUBLEPOST]па ако сте толку способни зосто се доведувате во ситуација да ве викаат курви зошто полесно ви е тоа отколку да работите нешто

не сакам да ме сфатиш погречно ова не се однесува до сите али реално гледано чисто да те прасам да те викне некој
со точак да излезете ти да земеш точак и он со точак да идете на кафе негде би излегла со него или со тој фраер што татко му му купил мерцедес и после не сте биле вакви онакви ете ти
дрз и овоа да се осигурас
https://www.youtube.com/watch?v=jh06_ePtmbw[DOUBLEPOST=1416334231][/DOUBLEPOST]i nabroj mi nekoj tvoj drugar ili drugarka [to e sama uspe;na vo makedonija bez pomos od doma od tato i mama nabroj mi 5 luge sto gi znaes ti licno so se uspesni

Јас сум самостојна имам и кола и сама плаќам пијачки. Да ми плати некој пијачка и да ми се залепи цела ноќ само затоа што сме имале убав муабет и ме честил пијачка па сега очекува да се бакнувам со него? Толку од шармот и искуството!!! Не сум се довела во ситуација да ме нарекуваат курва. И нема да се доведам. Не им го овозможувам тоа. Сакам шармантен, харизматичен дечко. Позитивен и отворен, искусен, отракан. А не плачко и манијак. Толку ли е тешко да се сфати тоа ? Не мора да биде богат бре, нека биде способен и одговорен со јак и стабилен карактер. Да се бори а не да плаче и вреѓа, секој му е крив што не му оди во животот.

неможеш да генерализираш

А чек, за шо уствари е темава? Пишува жени (сите ко род).
Јас не реков дека сите се такви, или дека не познавам поинакви, само викам дека колку има покварени женски створења, има исто толку такви и машки.[DOUBLEPOST=1416335722][/DOUBLEPOST]
gledash maskite poise histerisat i go tupat :)

И во тоа ќе не стигнат, кај и да е.

Јас сум самостојна имам и кола и сама плаќам пијачки. Да ми плати некој пијачка и да ми се залепи цела ноќ само затоа што сме имале убав муабет и ме честил пијачка па сега очекува да се бакнувам со него? Толку од шармот и искуството!!! Не сум се довела во ситуација да ме нарекуваат курва. И нема да се доведам. Не им го овозможувам тоа. Сакам шармантен, харизматичен дечко. Позитивен и отворен, искусен, отракан. А не плачко и манијак. Толку ли е тешко да се сфати тоа ? Не мора да биде богат бре, нека биде способен и одговорен со јак и стабилен карактер. Да се бори а не да плаче и вреѓа, секој му е крив што не му оди во животот.

te sfkam kompletno ama nikoj ne e sovrsen neka ti vleze toa u glavata sekoj mu doaga u zivotot i da se zali i da bide pozitiven i radosen i taka natamu fakt e deka ti baras sovrsen decko a toa go nema razberi sekoj od nas ima nekoi slabosti de masko de zensko
treba da go najdes praviot sto ke gi trpi tvoite mani za da uziva vo tvoite ubavini .....
inace toj sto okrivuva eden drug deka ne mu odi vo zivotot e luzer ali sepak sekoj si ima razlicna prica nie ne sme tie da sudime koj i zasto se nasol vo taa sitacija

А чек, за шо уствари е темава? Пишува жени (сите ко род).
Јас не реков дека сите се такви, или дека не познавам поинакви, само викам дека колку има покварени женски створења, има исто толку такви и машки.[DOUBLEPOST=1416335722][/DOUBLEPOST]

И во тоа ќе не стигнат, кај и да е.
АМИН

Немаше потреба од темава. Имате милион теми на форумов каде можете да ги плукате, деградирате, објективизирате и што уште не!

Денешниве жени во глобала, ништо јадните не разбираат.....што викав кумановци вол у дупе не знаев да убодев.
За ништо не ги бива.....ако не ги прими никој за да ги плеска у канцеларија ни работа нема да наоѓаат.
Добри 95% јбг

П.С. Ако некојa се најде меѓу тие 5% нека ми извини :)

незнам јас само се молам да не најдам некоја за зена да ја зеам што ке ми ебе детство
верувајте знам толку покварени створенја од зени сто просто не ми се веруе
утредента ке се мази се рока со мој другар пред свадба
мазена се рока настрана и после ние не сме чинеле се молам само таа што ке ја зеам не дај бозе така да ти напраи налет се

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom