Демир Хисар - сте го посетиле?

• Креатор на темата Креатор на темата tomsaso
  • Време на започнување Време на започнување
Дали има струја во Демир Хисар и дали има пат до таму?
Струја има во едно добри 60%, не секогаш ама има. И патот е убав. Не е како за со кола ама арен е...

Знае некој кои пеа4и ќе идат денес демир хисар?
Ќе имало некој концерт, слушнав дека ќе бидат Роберт Билбилов, Искра Трпева и уште 5-6 други...

Концертот ќе биди кај домот на културата мислам во 21:00.

кај сте бе сите уште колку останавме на форумов :)

сум бил во демир хисар како не, имам и фамилија таму. па добро е градчето, мало средено како кукличе :pipi: а врв им е лудницата. :pos2:

Има ли некој од тука од Смилево??? ако има пиши ми на прајват да прашам нешто позззз :smir:

На неколку наврати, ама не беа секогаш желни да ме пуштат.

HAHAHAHAHA BAS MI E SMESNO! ziveam tuka i dh go mrazam najmnogu sto mozi! nikoj ne si gleda za sebe site gledaat za drugite! non stop se ozboruva se proizveduva aferi lugeto se mrazat eden so drug si ljubomorat se navreduvaat! ti se pravat prijateli a za tebe se zboruvaat ti go mislat najlosoto! ETE TOA E DEMIR HISAR! TE MRAZAM DEMIR HISAR NAJMNOGU POSAKUVAM DA IZGORIS!

Ами после каде ќе живеееш??? :pos2:

Инаку сум бил во Демир Хисар не е толку лош градот.

Ами после каде ќе живеееш??? :pos2:

Инаку сум бил во Демир Хисар не е толку лош градот.
Градот е арен, ама луѓето не чинат :vozbud:

мала шега.

Во Д.Х. ја прават најдобрата скара. Баш би отепал еден со ловечка од кај Таљо. Има кандидат да ми го прати како attachment?

како не ти текна 2 часа порано:jaj: ај следниот пат :)
а што не наминеш па сам да пробаш:smir::)

како не ти текна 2 часа порано:jaj: ај следниот пат :)
а што не наминеш па сам да пробаш:smir::)
Не ми се исплати да палам кола од Бт, за еден сендвич... за наминување ќе наминам, ваљда догодина :helou:

Да , убаво место , имам многу роднини во Деми Хисар

Сум бил еднаш, во 5-то одд. Тоа било негде пред 5-6 години, така да не го памтам градот баш најдобро, али што знам ми изгледаше како интересно гратче. :wink:

За жал никогаш не сум бил во Демир Хисар знам дека можеби се наоѓа некаде меѓу Битола и Кичево :pos2:...
Имав еднаш шанса да одам у средно школо еден познајник требаше да оди да купува испраќач за радио сигнали поволна роба ама изгледа пари немав доволно а да прашувам од моите за ДМ не идеше у обзир, и еби му матер така не отидов за Демир Хисар

радио емитер да бе така се викаше тоа :baeh::pos2::pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom