Демир Хисар - сте го посетиле?

BuSarCe

See My Profile
Член од
4 август 2007
Мислења
1.726
Поени од реакции
33
Абе Демир Хисар в град, не сосе екипа, не сум луд:)
па ти така кажи :D зш во последно време многу посети има тука и политичариве почнаа да идаат :) можи ќе стане туристичко место болницата ќе ја преобразат во зоолошка :smir:

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
па ти така кажи :D зш во последно време многу посети има тука и политичариве почнаа да идаат :) можи ќе стане туристичко место болницата ќе ја преобразат во зоолошка :smir:
Aвтоматски станува зоолошка болницата кога ќе влезе внатре политичар:)

Член од
12 август 2006
Мислења
47
Поени од реакции
1
no comment

abe isto ko zoloska vie ludnicata:pos2:
Kako prvo, nemas pravo da e nareces ludnica, ludnica e za takvi kako tebe, taa e psihijatriska ustanova vo koja se lecat luge od razni dusevni bolesti, isto i mladi koi se lecat od zavisnosti na droga ova ona. Samo od vasiot grad ima 50 i poveke vraboteni i znaci site se ludi, treba da im se izvinis na forumot, ako nesi kompetenten da repliciras podobro odi na nekoja druga tema zosto moze i ti da zavrsis tuka. Ako imas nekoja podobra ideja kako da se podobri enterierot i eksterierot poveli na tender i zavrsija rabotata, ne da treses zeleni, preku takvoto ni e dojdeno od omalovazuvanja deka sme ludii nie tuka.

Член од
11 август 2008
Мислења
112
Поени од реакции
14
more klosar koj rece deka demir hisarcite se ulaj jas velam za ludacite vo ludnicata ne za vas ajt sea na kopanje
Очигледно е според твојов коментар на каква средина припаѓаш за разлика од вас демирхисарци не се служат со такви изрази едноставно поднебјето од кое произлегуваме не е како вашето модерно градско и напредно ние еве копаме по нивјево се занимаваме ако си мерак ела покопај ке ти ддајме една мотика со позлатена РАЧКА да тие мерак в раце да ја држиш......:):):)

mandak

матапрчо
Член од
26 март 2009
Мислења
799
Поени од реакции
525
demirhisarcite se ulaj luge :)

Hooligan

..The President...
Член од
9 февруари 2008
Мислења
2.358
Поени од реакции
701
Многу добри другарчиња имам од Демир Хисарско..значи тотални “фрикови“ кога се однесува за спортска прогноза ! :) :) Поцел ден само фудбал и телетекс пратат :)
Демир Хисар сум бил 2-3 пати ,имам и 2-3 другарки ,многу фини девојчиња се сите.. само многу ме нервира што сите на 21-22 години планираат само за мажење...незнам баш дали е таков случајот со мојве 5-6 другарки , или таков традиционален менталитет владее кај сите..али баш ми се интересни!

И едно прашање....познавам неколку “нацисти“ од Демир Хисар (т.е.е луѓе што многу го поштоваат г-дин Адолф ) шо е работава? Јас сум го згрешил друштвото или...?

GRUNGE

Cobain со цигарче!
Член од
25 февруари 2008
Мислења
677
Поени од реакции
28
Поминав со кола еднаш т.е зимоска. Носев една пратка за Жван. Не ми остави некој впечаток како убаво место :toe:

ZoraNaSlobodata

Чоечко суштество
Член од
5 ноември 2008
Мислења
2.736
Поени од реакции
111
Сега ме пуштија од таму.

Сериозно:Живеам во Битола,сакал нејќел сто пати го имам посетено.

Член од
15 ноември 2008
Мислења
253
Поени од реакции
12
Незнам,го немам посетено.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Јас имам роднини таму,многу убаво и интересно место е,лугето се фини,знаат муабет да направат.

Не знам зошто сите мислите дека има лудница и не е убаво таму,демек шетаат лудаци низ цело место....
Не се лажете,болните луге се изолирани од околината,можат да шетаат само во околината на болницата,кај што им е заградено.
Прво посетете го местото,па давајте коментари......:smir:

Z

ziko bt

Гостин
sea razbrav ke mu praele bazen na ulajte i ako bidele mirni ke mu go napolnele:vozbud:se zaebavam pred nekolku meseci se zameriv so nekoj demirhisarci na ova tema so ne mi bese ic planirano posto poteknuvam otamu(mojte preseleni se uste pred 4-50 godini) a i imam odeno nekolku pati i demir hisar mozi da go pofalam za dobrata skara i ubavata priroda a drugoto sve e gola voda posto ne se investira vo pogolemi gradoj pa so ke ostani za pomalite a inace pola demir hisar e vraboteno vo rek kolku so razbrav pa ne se za zalenje a i se gradi ne kako nekoj pomali mesta kao kratovo i krusevo koj pocnaja da zamiraat

Македон91

Благородник
Член од
21 јануари 2009
Мислења
2.134
Поени од реакции
120
Демир Хисар..ќе се вратат ли животот и луѓето во ова македонско гратче?

Z

ziko bt

Гостин
другар да не ти е муабетот за демирхисарските села пошто таму нема ич народ за разлика од градот ај ти кажими кога имал поке Демир Хисар жители сега или порано а одговорот е сега

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.040
Поени од реакции
1.164
Демир Хисар..ќе се вратат ли животот и луѓето во ова македонско гратче?
Како што рече Зико, Демир Хисар не можиш да го споредиш шо градчињата како Крушево, Брод, Кратово.

Селата нормално како и секаде се празни но има многу природни убавини посебно во некои планински места.
А градчето е супер.. Последните 5-6 години напредна повеќе од некои други градови за 10-15 годнини.
Можи да се пофали и со одличен ноќен живот. Има 6 кафичи и не знам дали го отворија веќе или ќе отвараат уште еден па за мало градче не е лошо.
Само еден од кафичите работи после 1, не знам дали 24 сати но јас бев до сега таму па си поминав супер.
Кафани не знам колку има, има премногу. Кој посетил некоја од нив не зажалил. Прекрасна скара посебно кај "Чичко Таљо".
Друго не знам шо да ти кажам, она шо не интересира нас младите е тоа.

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.277
Дали има струја во Демир Хисар и дали има пат до таму?

Kajgana Shop

На врв Bottom